Masterchef Türkiye'de yapılan Amuse Bouche nedir?
Masterchef Türkiye'de yarışmacılar tarafından yapılan Amuse Bouche tabağı seyirciler tarafından merak konusu oldu. Amuse Bouche nedir? Amuse Bouche nasıl yapılır? İşte cevabı...
Masterchef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümü heyecan ve çekişme dolu geçti.
Masterchef yarışmacıları kabak ile ilgili 9 çeşitli Amuse Bouche tabağı hazırladılar.
Bu gelişme sonrası sosyal medyada Amuse Bouche tabağının ne olduğu merak konusu oldu.
AMUSE BOUCHE NEDİR?
Amuse Bouche, Fransız mutfağından gelen bir terimdir. "Amuse bouche" Fransızca'da "ağız eğlendiren" veya "damak zevki sunan" anlamına gelmektedir.
AMUSE BOUCHE NASIL YAPILIR?
Amuse bouche tabağı, yemek servisi öncesinde masadaki misafirlere ikram edilen küçük lezzetli atıştırmalıklardan oluşur.
Genellikle bir veya birkaç ısırık boyutundaki yiyeceklerden oluşur ve şefin yaratıcılığına, mevsimine veya menünün temasına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
Ana yemek siparişi alındıktan hemen sonra servis edilmesi gerekir.
Haber Kaynağı : 12punto
Çok Okunanlar
A101 21 Kasım 2024 Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!
Hasan Arat'tan Fenerbahçe'ye Rafa Silva'lı 'Talisca' yanıtı
Ebru Baki Sözcü'den ayrıldı mı?
21 Kasım Perşembe maç programı: Bugün maç var mı, hangi maçlar var, saat kaçta?
UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin rakibi kim olacak? Play-off maçı ne zaman?
Atatürk için 21 Kasım 1938'de yapılan resmi cenaze töreninin fotoğrafları
20 Kasım reyting sonuçları 2024: Annem Ankara, Kuruluş Osman, Leyla
İUP maaşı ödeme tarihi ne zaman? İUP maaşları ne zaman yatacak?
Bu akşam TV'de ne var? 21 Kasım Perşembe TRT 1, Kanal D, Star TV, Show TV, ATV
Yenidoğan Çetesi üyesi Renas Kılıç'tan skandal itiraf