Uzak Doğu'nun gözdesi: Ramen çorbası tarifi
Uzak Doğu'nun mistik lezzetleri arasında yer alan Ramen aslında bir çeşit noodle çorbası. Bir porsiyonu 380 kalori olan Ramen nasıl hazırlanır, malzemeleri nelerdir? Ramen çorbası tarifi...

RAMEN MALZEMELER
-1 yemek kaşığı susam yağı
-5 diş sarımsak
-5 dal taze soğan
-1 tatlı kaşığı rende Zencefil
-Tabasco
-Noodle
-3 bardak tavuk suyu
-2 bardak et suyu
-3-4 damla Balık Sos
-3 yemek kaşığı Soya Sos
-2 adet Yumurta
-Tuz, karabiber
Ramen Yapılışı
-Yeşil soğan, zencefil ve sarımsağı susam yağında kavurun.
-Et ve tavuk suyunu, tabascoyu, balık sos ve soya sosunu ekleyin.
-Kaynadıktan sonra 15 dakika kısık ateşte pişirin.
-Yumurtaları hazırladığınız suyun içine kırarak 4 dakika pişirin ve kenara alın.
-Noodle'ı aynı suda pişirin.
-Bir kaseye, noodle, su ve yumurta koyun.
-Taze soğanla servis edin.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Gelinim Mutfakta 18 Nisan Cuma puan durumu: Bugün kim elendi?

Ali Koç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne konuştu? Ziyaretin detayları ortaya çıktı

Bugün hangi maçlar var? 18 Nisan Cuma kimin maçı var, saat kaçta?

Erdoğansız AKP eriyor

Otobüste 'öpücük verme' kavgası, kadın çileden çıktı

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Yeni rakamı açıkladı

Yurttaşların en çok güvendiği haber kanalı belli oldu!

Reyting sonuçları açıklandı! 17 Nisan Perşembe günü en çok izlenen yapım ne oldu

Rasim Ozan Kütahyalı, gazetecilerin evinin aranmasını istemiş

BEDAŞ İstanbul'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeleri sıraladı
