Uzak Doğu'nun gözdesi: Ramen çorbası tarifi
Uzak Doğu'nun mistik lezzetleri arasında yer alan Ramen aslında bir çeşit noodle çorbası. Bir porsiyonu 380 kalori olan Ramen nasıl hazırlanır, malzemeleri nelerdir? Ramen çorbası tarifi...

RAMEN MALZEMELER
-1 yemek kaşığı susam yağı
-5 diş sarımsak
-5 dal taze soğan
-1 tatlı kaşığı rende Zencefil
-Tabasco
-Noodle
-3 bardak tavuk suyu
-2 bardak et suyu
-3-4 damla Balık Sos
-3 yemek kaşığı Soya Sos
-2 adet Yumurta
-Tuz, karabiber
Ramen Yapılışı
-Yeşil soğan, zencefil ve sarımsağı susam yağında kavurun.
-Et ve tavuk suyunu, tabascoyu, balık sos ve soya sosunu ekleyin.
-Kaynadıktan sonra 15 dakika kısık ateşte pişirin.
-Yumurtaları hazırladığınız suyun içine kırarak 4 dakika pişirin ve kenara alın.
-Noodle'ı aynı suda pişirin.
-Bir kaseye, noodle, su ve yumurta koyun.
-Taze soğanla servis edin.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Sizi yine kim 'Kandırdı'?!

Özgür Özel, Kemal Bey geri dönmek isterse ne yapacaksınız? sorusuna yanıt verdi

CHP İl Binasına geleceğini açıklayan Gürsel Tekin için flaş iddia

AKP kulislerinde CHP endişesi

Kayyum kararı sonrası ilk anket...

Hayatını kaybeden Nihal Candan'ın babasından itiraf: Bilseydim izin vermezdim

İrem'in iki bacağını, şoförsüz tır koparmış

Akıl ve alkış arasında Türkiye: Popülizmin bedeli, rasyonalizmin umudu

Görev süresinin sonuna yaklaşırken Ali Erbaş'a piyango

İktidar cephesinde seçim planları
