Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

13 ili kapsayan orman sınırlarını düzenleme kararı Resmi Gazete'de

Bingöl, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'taki bazı çevrelerin orman sınırları dışına alınmasın karar verildi. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de yer verildi.

13 ili kapsayan orman sınırlarını düzenleme kararı Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de paylaşılan Cumhurbaşkanı kararlarına ilişkin, Bingöl, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak illerinde yer alan bazı çevreler orman sınırları dışında tutulacak.

KARAR RESMİ GAZETE'DE

Bu kararda, orman sınırları dışında tutulan yerlerin iki katından az olmamak şartıyla devletin hüküm ve tasarrufu himayesinde veya Hazine'nin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlardan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (Milli Emlak Genel Müdürlüğü) tarafından Orman Genel Müdürlüğüne orman tesis etmek üzere tahsis uygulanacağı ifadesi yer aldı.

18 OCAK RESMİ GAZETE KARARI: 13 İLDE ORMAN ARAZİSİ ORMAN DIŞINA ÇIKARILACAK

Resmi Gazete'nin 18.01.2024 tarihli sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesine göre ise; Bursa, Eskişehir, Elazığ, Bingöl, Sinop, Kastamonu, Kütahya, Muğla ve Zonguldak’ın da bulunduğu 13 ilde milyonlarca metrekare orman arazisinin orman dışına çıkarıldığı belirtilmişti.



Haber Kaynağı : 12punto

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı orman Resmi Gazete