Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özel Sektör Öğretmenleri bayramda da eylemde

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Kurban Bayramı'nda da TBMM önünde taban maaş ve güvenceli çalışma talepleri için 'eğitim nöbeti' eylemini sürdürüyor.

Özel Sektör Öğretmenleri bayramda da eylemde

Kurban Bayramı'nda da TBMM önünde taban maaş ve güvenceli çalışma talepleri için 'eğitim nöbeti' eylemini sürdüren Özel Sektör Öğretmenleri, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e seslenerek, 'sabrımızın sonundayız' dedi.

Özel eğitim kurumlarında çalışan eğitimciler, taban maaşın Öğretmen Meslek Kanunu (ÖMK) ile güvence altına alınması ve özlük haklarının sağlanması amacıyla 22 gündür nöbet tutuyorlar.

'SABRIMIZIN SONLARINDAYIZ'

Eylemlerine Kurban Bayramı'nda da ara vermeyen Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyesi eğitimciler, Ankara'da Meclis'in Çankaya kapısında sürdürdükleri nöbetle, mücadelelerinde kararlılık mesajı verdi. Sendikanın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ankara'da sürdürdüğümüz nöbetimizin 22. günündeyiz! Bayram'ın 1. gününü TBMM Çankaya kapısında sürdürdüğümüz Eğitim Nöbeti'mizde, haklarımızın peşinde geçiriyoruz. Bizim dersimiz Ankara'da!" denildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e ve Bakanlığa seslenilen paylaşımda ise "Bayramda ailelerimizin yanında olamıyoruz Yusuf Tekin, neden mi? Çünkü bize bayram yok! Sabrımızın sonlarındayız" ifadeleri kullanıldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Özel sektör öğretmenleri sendikası