Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'nin 'mağlubiyet' endişesi: O algı artık iş yapmıyor!

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, AKP kulislerindeki seçim mağlubiyet endişesini kaleme aldı. Babacan, "Muhalefete yönelik son seçimlerde kullanılan ‘teröristlerle iş birliği yapıyorlar’ algısı artık iş yapmıyor" dedi.

AKP'nin 'mağlubiyet' endişesi: O algı artık iş yapmıyor!

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, yerel seçimlere 26 gün kala AKP kulislerindeki 'mağlubiyet' konuşmalarına dikkat çekti. 

GEZERAVCI VE KAAN

Babacan 3 ana hatta topladığı eleştirileri şöyle sıraladı:

1- İdeal adayları bulup çıkartamadık. Adayların yanlış belirlenmesinden çok, aday adaylarının yeterince iyi olmaması sorunu yaşadık. Güçlü ve dinamik isimler bulamadık. Her aday, diğerlerinden iyi olduğu için gösterildi.

2- Kampanyalarda vadettiklerimiz halka çok bildik ve tanıdık geliyor. Bunca seçimin ardından söylenecek yeni bir söz kalmadı. Zaten genel seçimlerden yeni çıktığımız için seçmene her şey bildik geliyor. İnandırıcılık sorunu yaşanıyor.

3- Muhalefete yönelik son seçimlerde kullanılan ‘teröristlerle iş birliği yapıyorlar’ algısı artık iş yapmıyor. Güvenlik ve savunma alanında atılan adımlar eskisi gibi coşku yaratmıyor, ekonomik krizin gölgesinde kalıyor. Türk astronot ve ilk savaş uçağı Kaan’ın yarattığı rüzgar ise bir yere kadar.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Alper Gezeravcı KAAN 31 Mart Yerel Seçimleri