Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı harekete geçti: Netflix'e dava açacak

Netflix'in son günlerde en çok tartışılan yapımı olan Baby Reindeer'da taciz faili olarak temsil edilen Martha karakterinin gerçek hayatta kendisi olduğunu iddia eden Fiona Harvey, Netflix'e dava açacağını duyurdu.

Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı harekete geçti: Netflix'e dava açacak

Netflix'in tartışılan dizisi Baby Reindeer'da taciz faili olarak temsil edilen Martha karakterinin gerçek hayatta kendisi olduğunu iddia eden Fiona Harvey, Netflix'e dava açmaya hazırlanıyor.

Oyuncu Richard Gadd'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı dizide Jessica Gunning'in canlandırdığı Martha karakteri, ısrarlı takip ve taciz faizi olarak temsil ediliyor.

Dizi, bu hafta Netflix'in küresel en çok izlenenlar listesinde ilk 10'a girdi. 

'BÖYLE DEVAM EDEMEZ, HESAP SORACAĞIM'

Martha karakterinin kendisi olduğunu öne süren Fiona Harvey, Scottish Sun gazetesine konuştu.

Dizinin gerçek bir hikayeye dayandığı belirtildiğinden beri ölüm tehditleri almaya başladığını anlatan Harvey, "İnsanlar muhtemelen benim bir seri katil olduğumu söyleyecekler. Bu böyle devam edemez. Onlara hesap soracağım" dedi.

Yetkin bir avukat olduğunu ve davasını kendi başına yürüteceğini de söyleyen Harvey, "Okulumda en başarılı öğrenciydim. Fotografik bir hafızam var ve büyük dosyaları hatırlayabiliyorum" diye konuştu. 

Netflix dizisi Baby Reindeer'ın gerçek hayattaki 'taciz faili' olduğu iddia edilen kadın daha önce de İskoçya'nın önde gelen iki siyasetçisini taciz etmekle suçlanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Baby Reindeer Netflix Fiona Harvey