Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.774

'Başkan' filminin galası gerçekleşti

Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin, Nursel Köse ve Şerif Sezer'in başrolleri paylaştığı komedi filmi 'Başkan', gala gösteriminde izleyicilerle buluştu.

'Başkan' filminin galası gerçekleşti

12punto.com.tr

İstanbul'da bir AVM'de gerçekleştirilen gösterim öncesi açıklamalarda bulunan oyuncu Necip Memili, "İki hanımefendinin bunun başında olması bizim için çok onur ve gurur verici. Kadının adının, adımının her zaman önde olması çok önemli" ifadelerini kullandı.

'GÜZEL BİR YOLCULUĞUMUZ OLDU'

Oyuncu Büşra Pekin ise "Temposu bir saniye bile durmayan, sonuna kadar güleceğimiz, eğleneceğimiz, yeni yetenekler keşfedeceğimiz, çok sevdiğimiz oyuncuları bambaşka performanslarda izleyeceğimiz çok özel bir yapım oldu.

İçinde bulunduğum için, sevgili yönetmen ve yapımcılarım beni bu filme davet ettiği için çok mutluyum. Güzel bir yolculuğumuz oldu ve nice yolculuklarımız olacak diye düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

'BÜROKRASİ YANIMIZDAYDI'

Belediye başkanı 'Fikri'yi canlandıran Diren Polatoğulları, kendisi için heyecan verici bir film olduğunu söyleyerek, "Yöre halkı sağ olsun hepimizi kabullendi, hepimize yardımcı oldu. Hem oynadılar hem her tür konuda yardımcı oldular. Bürokrasi de yanımızdaydı. Çok rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda, çok güzel bir film çektik. Devamı da gelecek" dedi.

Film, 5 Ocak 2024'te vizyona girecek.

BAŞKAN FİLMİ KONUSU

Başkan, belediye başkanlarından memnun olmayan ve yerel seçimlerde değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıklarını konu alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Diren Polatoğulları Başkan Necip Memili Büşra Pekin