Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Çağdaş sanat sergisi: Niyetler 2'de insan varoluşu ele alınacak

Akbank Sanat ve Açık Diyalog İstanbul iş birliği ile Türkiye’de çağdaş sanatı destekleyen 'Çağdaş Sanat ve Küratörlük' seminer programının ikinci döneminin bir parçası olarak gerçekleşen 'Niyetler 2' sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, insan varoluşunu tüm yönleriyle ele alıyor.

Çağdaş sanat sergisi: Niyetler 2'de insan varoluşu ele alınacak

‘Niyetler 2’, katılımcı küratör adaylarının, insanın kendi varoluşu ve yaşamı üzerine düşünmeye ve sorgulamaya yönlendiren niyetleriyle oluşturdukları projeleri sergiliyor.

Bu özgün eserler, aynı mekân için tasarlanmış olmalarına rağmen yaşama farklı açılardan bakan projeleri bir araya getirerek izleyicilere yeni bir deneyim sunuyor.

Sergi, farklı konseptlerle geliştirilen eser seçkileri, bir arada sergilenerek, yeni bağlamsal ilişkiler yaratması niyetiyle gerçekleştiriliyor.

İnsan varoluşuna dair çeşitli perspektifleri bir araya getirerek izleyicilere sayısız dünya görüşü sunma potansiyeli taşıyor.

Sergi adı: Niyetler 2 “Çağdaş Sanat ve Küratörlük” Seminer Programı Bitirme Projeleri Sergileri

Sergi tarihi: 7 Şubat – 9 Mart 2024

Proje Danışmanları ve Küratörler: T. Melih Görgün, Mahir Namur

Program Direktörü: Billur Tansel

Katılımcılar: Canberk Akçal, Oya Aşan Yüksel, Gamze Baktır, Ecem Naz Çakır, İlke Çolak, Burçak Fakıoğlu Yakıcı, Tülay Haspulat, İdil Kemaloğlu, Egenur Öztelli, Arzu Sancar, Özüm Ezgi Satılmış, Mine Söyler, Tuba Terhan, Melike Yürekli


Haber Kaynağı : 12punto

Niyetler 2 Akbank Sanat Açık Diyalog İstanbul