Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galası gerçekleşti

İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı, 26 Ocak Cuma günü vizyona girecek 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminin galası önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Filmde Karaca'yı canlandıran oyuncu İsmail Hacıoğlu, "Son söz seyircinin. Çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galası gerçekleşti

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yaptığı "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filminin galası gerçekleşti filmini izlemeye birçok ünlü isim geldi.

'SON SÖZ SEYİRCİNİN'

Filmde Karaca'yı canlandıran oyuncu İsmail Hacıoğlu, ekipçe çok heyecanlı olduklarını dile getirerek, "Bir kısmımız için 6 aylık bir serüven oldu bu. Bir kısmımız için de 7-8 haftada tükendi gitti. Umarım izleyenlerde tükenmeyecek bir iş olur. Bir efsaneden bahsetmeye çalıştık. Tabii ki haddimiz değil ama elimizden geldiğince çalıştık. Son söz seyircinin. Çok heyecanlıyım. Çok teşekkür ederim." diye konuştu.

'GÖNLÜMDE AYRI BİR YERİ VAR'

Hacıoğlu, çekimler sırasında her gün 2,5 saatlik özel bir makyaj yapıldığının altını çizerek, "Benim için her sahne ayrı bir anlam ifade ediyor. (Karaca'nın) Babasıyla vedalaştığı, Yasemin Hanım ile oynadığımız sahnenin benim gönlümde ayrı bir yeri var." ifadelerini kullandı.

'MUHAKKAK ÇOK GÜZEL OYNAMIŞTIR'

Filmi izlemeye gelen Haluk Levent, "Daha erken olması gereken bir filmdi. Ben İsmail Hacıoğlu'nu merak ediyorum. Nasıl bir oyunculuk ortaya koydu? Çünkü çok beğeniyorum kendisini. İnancım o ki çok güzel olmuştur. Cem Karaca'yı oynamak herkese nasip olmaz. Bana da teklif gelmişti bir yerlerden, Cem Karaca ile ilgili ama ben bunu yapamazdım. İsmail muhakkak çok güzel oynamıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Fikri Harika ve Aytaç Medya ortak yapımcılığında çekilen film 26 Ocak'ta vizyona girecek.

Filmde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel başrolleri paylaştı.

CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI FİLM KONUSU

Film, gerek müzik kariyeri gerek hayatıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca'nın yaşamını konu ediniyor.


Haber Kaynağı : AA

Cem Karaca Cem Karaca’nın Gözyaşları İsmail Hacıoğlu Haluk Levent

İlgili Haberler