Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cem Yılmaz'ın bilet fiyatı Ricky Gervais'i ikiye katladı!

Cem Yılmaz, Viyana'da Ricky Gervais'in daha önce gösteri yaptığı salonda sahne alacak. Yılmaz'ın bilet fiyatları Gervais'in bilet fiyatını ikiye katladığı görüldü.

Cem Yılmaz'ın bilet fiyatı Ricky Gervais'i ikiye katladı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 'CMXXIV' adlı yeni gösterisini yurt dışında da sergileyecek. Gösterisinin Viyana'daki sahnesi, dünyaca ünlü komedyen Ricky Gervais'in daha önce performans sergilediği yerde gerçekleşecek. Ancak, dikkat çeken bir detay, Gervais'in bilet fiyatının 60 Avro olmasına rağmen Yılmaz'ın aynı kategorideki biletinin 125 Avro olarak satışa sunulması oldu.

Cem Yılmaz'ın 'CMXXIV' gösterisinin biletleri Türkiye'de 495 TL ile 4.400 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılmış ve kısa sürede tükenmişti. Ancak Viyana'daki bilet fiyatları, aynı salonda gösteri sergileyen Ricky Gervais'in biletiyle karşılaştırıldığında iki katına çıkarak dikkat çekti.

Cem Yılmaz'ın Türkiye'deki gösteri biletleri, hızla tükenmiş ve karaborsada 50 bin TL'ye kadar satılmıştı. Bu duruma isyan eden Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bilet fiyatlarının belli olduğunu ve spekülasyonlara gerek olmadığını belirtti. Ayrıca, bu durumun kontrol edilmesi, yasaklanması ve yaptırımların uygulanması gerektiğini ifade etti.



Haber Kaynağı : 12punto

Bilet fiyatları Cem Yılmaz Sosyal Medya Ricky Gervais