Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

DJ Tiesto, 8 Ağustos'ta İstanbul'da sahne alacak

DJ Tiesto İstanbul Festivali kapsamında 'Festival Park Yenikapı’da sahne almaya hazırlanıyor. Ödüllü DJ, İstanbullu dinleyicileriyle 8 Ağustos'ta buluşacak.

DJ Tiesto, 8 Ağustos'ta İstanbul'da sahne alacak

Dünyanın en büyük müzik festivallerinde çalan DJ Tiesto, 8 Ağustos’ta yaz turnesi kapsamında, İstanbul'da dinleyicileriyle buluşacak.

DJ Tiesto, son olarak Londra’da yayınlanan İngiliz elektronik müzik dergisinin düzenlediği oylama sonucunda aldığı "The Greatest DJ Of All Times" (Tüm Zamanların En İyi DJ'i) ödülünü kazanmıştı.

DJ TİESTO KİMDİR?

Tijs Michiel Verwest ,17 Ocak 1969 dünyaya geldi.  1980'lerin başında okul ve ev partileriyle profesyonel DJ'liğe başladı. 1985 ve 1993 yılları arasında Hollanda'daki gece kulüplerinde residence DJ olarak çalıştı.

The Spock adlı kulüp, Tiësto için birçok şeyin şekillendiği yer oldu. Hardcore/Gabber tarzda parçalardan vazgeçerek, bu kulüpte haftasonları saat 22:00'den 04:00'e kadar kendi sound'unu biçimlendirmeye başladı ve bunun yanı sıra Tarkan'ın "Pare Pare" adlı şarkısına bir mix yaptı.

Geçmişte birçok takma isim kullanırdı, bunlardan en çok bilineni DJ Tiesto`dur. Son eserlerinde "DJ" etiketini de kaldırmasıyla kısaca Tiësto olarak bilinmeye başladı.

En çok "Delerium" parçası "Silence" remiksi ve Samuel Barber`ın "Adagio for Strings" yorumuyla bilinir.Dünyanın en saygın müzik dergilerinden DJ Mag tarafından okuyucu oylamasıyla yapılan Dj Top 100 sıralamasında 2013 yılında Avicii nin ardından 4. sırada yer almıştır.

Mix Mag tarafından yapılan oylama sonucu "The Greatest DJ Of All Times" (Tüm Zamanların En İyi DJ'i) ödülünü oyların büyük çoğunluğunu alarak kazanmıştır.


Haber Kaynağı : 12punto

DJ Tiesto İstanbul Festivali İstanbul