Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ferzan Özpetek: 'Makarna ve sos markalarından reklam teklifleri geliyor'

Ferzan Özpetek’in, İstanbul’a ve Türkiye gastronomisine sevdasını anlattığı yeni projesi "İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet", 43. İstanbul Film Festivali kapsamında ilk kez Türkiye’deki sinema seyircisiyle buluştu. 12punto'ya konuşan Özpetek, "Herkesin bir parçası olmak istediği sofralara filmlerde yer verdiğim için makarna ve sos markalarından reklam teklifleri geliyor" dedi.

Ferzan Özpetek: 'Makarna ve sos markalarından reklam teklifleri geliyor'

12punto.com.tr / Özel Haber

İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek, "İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet" adlı filmiyle gündemde yer alıyor.

Meşhur Türk rakı sofraları, mezeleri ve sohbetlerine odaklanılan filmin gösterimi önceki gün Atlas 1948’de yapıldı.

Filmlerinde genelde kalabalık sofralara yer veren Özpetek, "Herkesin bir parçası olmak istediği sofralara filmlerde yer verdiğim için makarna ve sos markalarından reklam teklifleri geliyor" açıklamasını yaptı.

'TÜRK MEZELERİNİN ÜSTÜNE TANIMAM'

Özpetek, "Yunan mezeleri mi yoksa Türk mezeleri mi daha iyi?" sorusuna ise "Türk mezelerinin üstüne tanımam" cevabını verdi.

İSTANBUL ÜÇLEMESİ: MEZE-MÜZİK-MUHABBET HAKKINDA

Ahsen Eroğlu, Burak Yamantürk, Serra Yılmaz, Ayta Sözeri, Aslı İnandık, Yiğit Kirazcı ve Kubilay Aka gibi isimlerin rol aldığı “İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet”, hayatı paylaşan, neşelenen ya da hüzünlenen güzel insanların bir araya geldiği rakı sofralarının zengin ve köklü geleneğini İstanbul’un eşsiz güzelliğiyle işliyor. Üçleme “Meze”, “Müzik” ve “Muhabbet” başlıklı üç bağımsız kısa filmden oluşuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Ferzan Özpetek İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet