Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Feyyaz Yiğit Çakmak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kimle evli?

Feyyaz Yiğit, Exxen dijital içerik platformunda yayınlanan 'Gibi' adlı dizide 'Yılmaz' karakterine hayat veren bir oyuncudur. Hem yazarlık hem de oyunculuk alanında başarı elde etmiş olan Feyyaz Yiğit'in hayranları, onun yaşam öyküsünü merak ediyor. İşte, Feyyaz Yiğit'in hayat hikayesi...

Feyyaz Yiğit Çakmak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kimle evli?

Tam adı Feyyaz Yiğit Çakmak olan oyuncu, oyunculuğun yanında yazar, çizer ve müzisyen kimlikleriyle de tanınıyor.

Feyyaz Yiğit, 1 Temmuz 1988 tarihinde Düzce'de doğdu. Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde Resim Bölümü'nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Sinema ve Televizyon Bölümü'nde eğitimine devam etti. 

Okan Bayülgen'in programında yer alan skeçlerle adını duyuran Yiğit, daha sonra kendine has mizah dilini konuşturduğu sosyal medyaya yönelik içerikler üretmeye başladı.

2016 yılında arkadaşı Kıvanç Kılınç ile birlikte "Gibi" adlı skeç programını hazırlamaya başladı. Program, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü ve 2019 yılında ilk sezonunu yayınladı. Program, 2020 yılında ikinci sezonunu, 2022 yılında ise üçüncü sezonunu yayınladı.

Feyyaz Yiğit, "Gibi" adlı programın yanı sıra "Cinayet Süsü" ve "Ölüm Dünya (1ve2)"  gibi filmlerde de rol aldı.

Feyyaz Yiğit, 2018 yılında Sedef İnanç ile evlendi.

Feyyaz Yiğit, kendine has mizah anlayışı ve başarılı oyunculuğu ile Türk televizyon ve sinema sektörünün önemli isimlerinden biri haline geldi.


Haber Kaynağı : 12punto

Feyyaz Yiğit