Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Gülse Birsel'in "Aile Arasında"sı yeniden beyazperdede

Gülse Birsel'in unutulmaz filmi "Aile Arasında" için devam filmi hazırlıkları başladı. 2017 yılında vizyona giren ve yaklaşık altı ay boyunca sinema salonlarında gösterilen film, 5 milyondan fazla seyirciyle büyük ilgi görmüş ve tarihe geçmişti. Şimdi, "Aile Arasında 2" projesiyle bir kez daha beyazperdeye dönme hazırlığında.

Gülse Birsel'in

Gülse Birsel'in akıllarda yer edinen filmi "Aile Arasında" için devam filminin çekileceği söylentileri ortaya çıktı. Gelecek yıl çekilecek olan filmde, orijinal kadronun yer alacağı iddia edildi.

Devam filmi için çalışmalara önümüzdeki yıl başlanacak. Gülse Birsel'in hayata geçirdiği proje, orijinal kadroyu tekrar bir araya getirecek. Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Gülse Birsel gibi sevilen isimler, devam filminde de rol alacak.

ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL

Aile Arasında 2" için henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi. Ancak çekimlerin yaz mevsiminde başlaması planlanıyor. Hazırlık süreci de göz önüne alındığında, filmi 2024 sonu ya da 2025 başında izleyiciyle buluşturmayı hedefliyorlar.


Haber Kaynağı : 12punto

Demet Evgar Gülse Birsel Aile Arasında