Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İngiliz heavy metal grubu Judas Priest, İstanbul'da konser verecek

1969'da kurulan İngiliz heavy metal grubu Judas Priest, İstanbul'da hayranlarıyla bir araya gelecek. Grup, bu yıl mart ayında müzikseverlerle buluşturdukları 'Invincible Shield' adlı albümden şarkılarını da seslendirecek.

İngiliz heavy metal grubu Judas Priest, İstanbul'da konser verecek

Tüm zamanların en başarılı metal grupları arasında gösterilen Judas Priest, "Invincible Shield Tour Europe" turnesi kapsamında BKM organizasyonu ile 24 Temmuz'da Bonus Park Orman'da konser verecek.

Albümleri 50 milyondan fazla satış rakamına ulaşan topluluk, dünya çapında turneler, Grammy gibi sayısız ödül ve liste başarılarının yanı sıra 2022'de Rock and Roll Hall of Fame'de Rock and Roll Onur Listesi'ne alındı.

Toplululuk bu yıl mart ayında da "Invincible Shield" adlı yeni albümünü dinleyicilerin beğenisine sundu.

JUDAS PRİEST KİMDİR?

Judas Priest, 1969'da Birmingham'da kurulan İngiliz heavy metal grubudur. Albümleri 50 milyondan fazla satılan grup, genellikle tüm zamanların en başarılı metal grupları arasında gösterilir. Grup, 1970'li yılların ikinci yarısında yenilikçi ve öncü çalışmalara imza atmasına rağmen 1980 yılına dek ticari bir başarı elde edememiş, 1980'de çıkan British Steel albümüyle ticari başarıyı yakalamıştır.

Judas Priest, tarihi boyunca birçok üye değişikliği yaşamıştır. Grubun şu anki kadrosu Rob Halford (vokal), Glenn Tipton (gitar), Richie Faulkner (gitar), Ian Hill (bas) ve Scott Travis'ten (davul) oluşmaktadır. Tipton ve Hill, grubun tüm albümlerinde yer alan üyelerdir.

Grup, Metal Gods adlı şarkısına ithafen hayranları tarafından "metal tanrıları" olarak da anılır.


Haber Kaynağı : 12punto

Judas Priest İstanbul konser