Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Jean Michel Jarre'nin dijital sanat eserleri Türkiye'de

Fransız müzisyen, besteci ve müzik yapımcısı Jean Michel Jarre dijital sanat eseri ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan İstanbul Dijital Sanat Festivali’nde sanatseverler ile buluşacak.

Jean Michel Jarre'nin dijital sanat eserleri Türkiye'de

Müziğe kattığı yenilikler ile dünya çapında bir üne sahip olan ve kariyerine sayısız ödül sığdıran Fransız sanatçı Jean Michel Jarre, ‘The Eye and I’ adlı eseri ile Türkiye’de ilk kez İstanbul Dijital Sanat Festivali’nde yer alacak.

2-5 Mayıs tarihleri arasında AKM’de düzenlenecek olan festivalin yıldız ismi, sanatçı Hsin-Chien Huang ile birlikte yaptığı eserde, adından söz ettirdiği VR performansını yansıtacak.

ATÖLYELER GERÇEKLEŞECEK

'Search Reality' (Gerçekliği Ara) temasıyla gerçekleştirilecek ve dünyaca ünlü sanatçıları buluşturacak olan festival, işitsel ve görsel performansların yanı sıra; pek çok konuda panel ve atölyelere de ev sahipliği yapacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle, PASHA Bank ana sponsorluğunda, Mezo Dijital tarafından düzenlenen İstanbul Dijital Sanat Festivali’nin küratörlüğünü ise Rahim Ünlü, Julie Walsh, Samed Karagöz, Niyazi Erdoğan ve Yapay Zeka Avind üstlenecek. 


Haber Kaynağı : 12punto

Jean Michel Jarre Dijital sanat eseri Sanat İstanbul Dijital Sanat Festivali