Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin galası gerçekleşti

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Boran Kuzum, Metin Akdülger, Meriç Aral, Bade İşçil ve Esra Ruşan'ın yer aldığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti'nin galası dün akşam İstanbul'da gerçekleşti. Galaya, Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Edis'in 'Martılar' şarkısına düet yapması damga vurdu.

'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin galası gerçekleşti

İstanbul Kuruçeşme'de bir mekanda gerçekleşen galaya dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya başta olmak üzere, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan, Bilgi Aydoğmuş, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç ve Selçuk Borak’ın yanı sıra dizinin yaratıcısı Ece Yörenç, yönetmeni Bertan Başaran ve yapımcısı Kerem Çatay da katıldı. 

Geceye; sanat, eğlence ve sinema dünyasından aralarında Buse Terim, Cansel Elçin, Haktan Zavlak, İbrahim Selim, Müge Boz- Caner Erdeniz ve Saba Tümer'in de yer aldığı pek çok isim de katıldı. 

Eğlence, Deniz Sipahi’nin sahnesi ile devam etti. Gecenin bir diğer sürprizi ise Edis’in performansı oldu. Şarkılarıyla dizinin sahnelerine de renk katan Edis, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Edis, 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin galasında 'Martılar' şarkısına düet yaptı.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ KONUSU

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur.

Başarılı Avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın yardımıyla kurtularak "yılın boşanma davası" sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun vekili olur.

Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, "hem suçlu hem güçlü" olan bu "narsist" adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır.

Ancak o ateşle ortalık toz duman olur.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ OYUNCULARI KİMLER?

Kimler Geldi Kimler Geçti'nin oyuncu kadrosu şöyle: Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş.


Haber Kaynağı : 12punto

Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya Boran Kuzum Metin Akdülger Netflix

İlgili Haberler