Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Netflix Türkiye'de bu hafta en çok hangi filmler izlendi?

Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Peki en çok hangi filmler izlendi?

Netflix Türkiye'de bu hafta en çok hangi filmler izlendi?

26 Şubat - 3 Mart 2024 haftasında Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler belli oldu. Kuru Otlar Üstüne en çok izlenen ikinci film oldu.

Sıralama şöyle:

10. Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu - Tek başına göreve çıkan yalnız bir astronot, görevin altıncı ayında gemisinde saklanan gizemli bir yaratığın yardımıyla evliliğindeki sorunlarla yüzleşir.

9. Penceremden 3: Göz Göze - Raquel ve Ares başkalarıyla görüşürken bile birbirlerini unutamazlar. Üçlemenin bu son filminde aile baskısına rağmen tekrar bir araya gelebilecekler mi?

8. Çılgın Hırsız 3 - 80'lerin çocuk yıldızıyken süper kötüye dönüşen Balthazar'ı yakalayamayan Gru işini kaybeder ama bir ikiz kardeşi olduğunu öğrendiğinde hayatı yeniden renklenecektir.

7. Kül - Evli ve varlıklı bir kadın, basılmamış bir romanı okumaya başlar. Ancak baş döndürücü fanteziler, tehlikeli bir yasak aşka dönüşerek kadının hayatını darmadağın eder.

6. Kim Demiş Kötüyüz Diye? - Ters giden bir soygunun ardından, kurnaz bir kurt ve kötü şöhretli hayvanlardan oluşan ekibi örnek vatandaş olmaya karar verir. Ancak bu değişim pek kolay olmayacaktır.

5. The Abyss - İsveç'in Kiruna kasabası giderek batarken Frigga, ailesi ile dünyanın en büyük yer altı madeninde güvenlik şefi olarak çalıştığı işi arasında kalır.

4. Kod 8 - İnsanüstü yeteneklere sahip insanların dışlandığı bir şehirde doğaüstü güçlere sahip bir adam, hasta annesine yardım etmek için yeraltı suç dünyasına yönelir.

3. Mea Culpa - Bir savunma avukatı cinayetle suçlanan bir sanatçının davasını üstlenince ailesi, işi ve kendi tehlikeli arzuları arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

2. Kuru Otlar Üstüne - Ücra bir kasabadaki zorunlu görevinin bitmesine az bir süre kala öğrencisini taciz etmekle suçlanan Samet, düştüğü bu karanlıktan meslektaşı Nuray'a tutunarak çıkmaya çalışır.

1. Kod 8: 2. Kısım -  Özel güçleri olan insanların baskı gördüğü bir şehirde eski bir suçlu, yolsuz bir polisten korumaya çalıştığı genç için nefret ettiği uyuşturucu baronundan yardım ister.


Haber Kaynağı : 12punto

Netflix Film