Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

NOW TV dizisi: 'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu

'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin setinde kullanılan gecekondu, plato ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Beykoz Belediyesi tarafından mühürlendi. Dizinin yapım şirketi, ilk kez böyle bir gerekçeyle çekim mekanlarının kapatıldığını ifade etti.

NOW TV dizisi: 'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu

Başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Didem Balçın gibi isimlerin yer aldığı NOW TV dizisi 'Korkma Ben Yanındayım'ın Beykoz'daki çekimlerinde kullanılan gecekondu Beykoz Belediyesi tarafından mühürlendi.

Set ekibinin bilgisi dahilinde olmayan mühürleme olayı, dizi dünyasında ilk kez şahit olunan bir durum.

60 BİN TL ÖDENDİ

Geçen ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi’ne 60 bin TL ödeyen MedYapım’ın kiraladığı evin belediye tarafından mühürlenmesine, şahsa ait gecekondunun “plato ruhsatı” olmaması gerekçe gösterildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, film şirketi mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu belirterek ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını ifade ettiler.

PLATO RUHSATI OLMAYAN BİRÇOK YERDE ÇEKİM YAPILDI

Bütün dizilerin gerçek mekanlarda çekildiğine dikkat çeken MedYapım geçmişte Beykoz Adliyesi, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Devlet Hastanesi‘nde de çekim yaptıklarını hatırlattı ve hiçbirinin plato ruhsatının olmadığına vurgu yaptı.


Haber Kaynağı : 12punto

NOW TV Korkma Ben Yanındayım