Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti'nin fragmanı yayınlandı

Netflix, başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti'nin resmi tanıtım fragmanını ve görsellerini paylaştı.

Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti'nin fragmanı yayınlandı

Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer'i buluşturan dizinin yönetmenliğini Bertan Başaran, yapımını ise Ay Yapım üstleniyor.

Dizi, senaryosu ve oyuncu kadrosu kadar günümüz ilişkilerini eğlenceli bir yerden ele alan dünyası ile dikkat çekiyor.

İzleyicilere kendi ilişki ve arkadaşlıkları hakkında yepyeni bakış açıları sunmaya hazırlanan Kimler Geldi Kimler Geçti, karmaşık ilişkileri, aşırı aşkları, kaçışları, kayboluşları ve beklenmedik anda geri dönüşleri günümüz diline yerleşmiş ilişki terimleriyle ekrana taşıyor.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ KONUSU

Avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından kurtulmak için kendini yıllar sonra yeniden flört dünyasına atar. Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılığın acısından sıyrılıp “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur.

Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır. Ancak o ateşle ortalık toz duman olur.


Haber Kaynağı : 12punto

Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya

İlgili Haberler