Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ünlü sanatçılar, Ceza'ya saygı konserinde bir araya geldi

Candan Erçetin, Killa Hakan, Gazapizm ve Gripin gibi şarkıcılar, rapçi Ceza için düzenlenen 'Saygı 1' konserinde sahne aldı. Gelirlerin bağışlandığı gecenin konuk müzisyenleri, sahnede Ceza'nın hit parçalarını seslendirdiler.

Ünlü sanatçılar, Ceza'ya saygı konserinde bir araya geldi

Tanınmış isimlerin Ceza için düzenlediği ve rapçinin şarkılarını yorumladığı "Saygı1" konseri Ora Arena'da düzenlendi.

Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Contra, Baneva, Lil Zey, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Candan Erçetin, Gripin ve Yener Çevik gibi isimler, Ceza adına düzenlenen gecede sahne aldı.

Etkinliği sunanlar arasında, geceyi düzenleyen Oğuzhan Uğur ile Beyazıt Öztürk, Doğu Demirkol, Doğukan Manço ve Emre Karayel de yer aldı.

'BİR ÇOCUĞUN BİLE ÖLÜMÜNE ENGEL OLDUYSA...'

Konserde "Sabah Bastı Geceyi" (Savaş Çocukları) parçasını seslendiren Gazapizm ise "Uzun yıllardır, sürekli savaşlarda çocukların öldüğü bir dünyada yaşıyoruz. Bu şarkı 10 seneden fazla oldu yapılalı. Bu 10 senede düşünelim ki savaşlar yüzünden ne kadar çocuk öldü. Müziğimizin savaşı durdurmayacağını düşünüyor olabiliriz. Bir çocuğun bile ölümüne engel olduysa bir şarkı, onun daha büyük bir misyonu olamaz müzik için. Sadece bu şarkı için bile saygıyı hakediyorsun" ifadelerini kullandı.

İlk solo albümü Medcezir'i 2002'de yayınlayan Ceza, Türkçe rap müziğin ilk temsilcilerinden oldu. Yaklaşık iki saat süren konserde, sanatçının "Holocaust", "Neyim Var ki", "Suspus", "Yerli Plaka" ve "Fark Var" gibi bilinen şarkıları yorumlandı. Konser, Candan Erçetin ve Ceza'nın "Şehir" adlı şarkııyı yorumlamasıyla son buldu.


Haber Kaynağı : 12punto

Ceza Candan Erçetin Gazapizm konser Killa Hakan Oğuzhan Uğur