Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Zaferin Rengi, Milli Mücadele'yi futbolla anlatıyor! Filmin afişi yayınlandı

16 Şubat'ta vizyona girecek olan Zaferin Rengi filmi, 1918-1923 yılları arasında yaşanan gerçek olaylara dayanıyor. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu'da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul'da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor.

Zaferin Rengi, Milli Mücadele'yi futbolla anlatıyor! Filmin afişi yayınlandı

Milli mücadelenin anlatıldığı "Zaferin Rengi" sinema filminin afişi Hollywood yapımı afişleriyle tanınan dünyaca ünlü tasarımcı Emrah Yücel tarafından tasarlandı. Emrah Yücel, daha önce "007 James Bond", "Fifty Shades of Gray", "Avatar", "Kill Bill", "Frida" ve "Kingdom of Heaven" gibi birçok Hollywood yapımının afişine imza atmıştı. Türkiye'de ise ilk kez "Asmalı Konak" dizisinin afiş tasarımıyla adını duyurmuştu.

"Zaferin Rengi," 1918-1923 yılları arasında gerçekleşen olaylara dayanan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde Anadolu'da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul'da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Film, Türk spor tarihine damgasını vuran en önemli futbol başarılarından biri olan Harington Kupası'yla final yapacak ve 16 Şubat'ta vizyona girecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Zaferin Rengi Mustafa Kemal Atatürk