Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Honor'dan gözle araç kontrolü teknolojisi!

Honor, Magic 6 Pro'da gözle araç kontrolü özelliğini tanıttı.Teknoloji, selfie kameralarını ve yapay zekayı kullanarak sürücülerin araçlarını gözleriyle kontrol etmesine olanak tanıyor.

Honor'dan gözle araç kontrolü teknolojisi!

Pazar günü, İspanya'nın Barselona şehrindeki Mobile Dünya Kongresi'nde, şirketin Magic 6 Pro cihazı uluslararası düzeyde tanıtıldı. Basın konferansının bir parçası olarak, Honor, akıllı telefonundaki gözle araç kontrolü teknolojisini tanıttı.

Telefon, selfie kameralarını ve yapay zekayı kullanarak ekranınızda gözlerinizin nereye baktığını takip ediyor. Bir demo, bir aracı kontrol etmek için bir uygulamayı içeriyordu. Uygulamada dört komut yer alıyor: motoru çalıştır, motoru durdur, geri ve ileri. Özellikle, Honor, bir kişinin bir komutu dik dik bakarak aracın ileri gitmesi gibi işlevi gerçekleştirebileceğini gösteren bir video yayınladı.

Bu özelliğin bir araç üreticisiyle gerçekten piyasaya sürülüp sürülmeyeceğine dair bir bilgi verilmedi, ancak Honor, akıllı telefon üreticilerinin birbirlerini yapay zeka özellikleriyle geride bırakmaya çalıştığı bir dönemde, cihazlarındaki yeni teknolojileri sergilemeye çalışıyor.

Huawei, 2020'de ABD yaptırımlarından zarar görmesini önlemek için Honor'u bir alıcı konsorsiyumuna satmak zorunda kaldı. O zamandan beri, Honor, katlanabilir telefonlar da dahil olmak üzere cihazlar piyasaya sürerek premium segmentte büyümeye çalışıyor.

Honor şu anda Çin'de dördüncü büyük akıllı telefon üreticisi konumunda, ancak küresel ölçekte hala küçük. Göz takibi gibi gelecek odaklı özelliklerin, akıllı telefonun çekiciliğini artırmasına yardımcı olacağını umuyor. Honor, bu özelliğin henüz test aşamasında olduğunu belirtti ve teknoloji hakkında çok az detay verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

akıllı telefon ABD Katlanabilir telefonlar yapay zeka otomobil