Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yeni Fiat Panda'nın iç kısmı baştan aşağı değişti

Fiat, ikonik kompakt modeli Panda'yı yeniledi. Casus kameralara yakalanan yeni Panda, özellikle iç kısımda büyük değişikliklere ev sahipliği yapıyor.

Yeni Fiat Panda'nın iç kısmı baştan aşağı değişti

Yenilenen Fiat Panda, casus kameralara ilk kez yakalandı. Bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen model, özellikle iç kısımda değişikliklere odaklanacak.

2023 yılında Türkiye'nin en çok otomobil satan markası olan Fiat, yeni Panda modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Tam elektrikli bir versiyona sahip olacak olan "uygun fiyatlı" otomobil, özellikle iç kısımda bazı değişikliklere tabi tutulacak gibi görünüyor.

Fiat Panda, her zaman kendine özgü tasarım dilini benimsemişti, ve yeni Panda'da da bu ikonik tasarımın büyük oranda korunacağı görülüyor. Casus kameralara yakalanan Panda, dış kısımda ufak tefek değişikliklere ev sahipliği yapacağını gösteriyor. Siyah renkli plastik tampon kısmının yerine gövde rengiyle boyanmış bir tampon tasarımı kullanılacak. Aydınlatmalar ve aracın genel görünümü, özellikle arka kısım için büyük değişikliklere sahip olmayacak gibi görünüyor.

İç kısma dair görüntüler, Panda'nın iç tasarımında büyük değişikliklerin olacağını gösteriyor. Gösterge paneli dijitalleşecek ve orta konsoldan yukarı doğru çıkan bilgi-eğlence ekranı yerine ön konsola gömülü bir tasarım kullanılacak. Direksiyon daha modern bir görünüme kavuşacak ve daha fazla kontrol butonu içerecek.

Türkiye'de sadece 70 beygir gücündeki 1.0 litrelik hibrit motor seçeneği ile satılan Fiat Panda'nın, bu motor seçeneğini koruması bekleniyor. Elektrikli versiyon içinse henüz kesin bilgi bulunmuyor. Yeni Panda'nın Türkiye'ye ne zaman geleceği ve fiyatları hakkında şu an için bilgi bulunmuyor.


Haber Kaynağı : Webtekno

Fiat Fiat Panda