Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mudanya’da diploma skandalı

enbursa.com Yazarı Yüksel Baysal, geçtiğimiz günlerde yaşanan ve Bursa kamuoyunda çokça konuşulan AKP Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in diplomasının sahte olduğuna dair iddiaları köşesine taşıdı.

Mudanya’da diploma skandalı

AKP Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in, mezun olduğu okul ile ilgili beyanının asılsız olduğu iddia edildi. 

Dinçer’in, kamuoyuna ‘Siyaset Bilimi’ni bitirdiğini açıkladığı Bulgaristan’daki VUZF Üniversitesi’nde, böyle bir bölümün bulunmadığı ortaya çıktı.  

Bursa kamuoyunda çokça konuşulan konuyu enbursa.com Yazarı Yüksel Baysal,Diploma skandalları bitmiyor’ başlıklı yazısıyla köşesine taşıdı.

KESİN BİLGİ YOK!

Gökhan Dinçer, Mudanya’da parti çalışmaları kapsamında dağıttığı kendi broşüründe “1988 yılında doğdu. Yükseköğrenimini 2019 yılında VUZF Üniversitesi Politika Bilimi’nde tamamladı.” bilgisi yer aldı.

Ayrıca Dinçer’in Nilüfer Belediyesi ve Basketbol Federasyonu’na verdiği özgeçmişte ise herhangi bir bilgiye ulaşılmamıştı. 

‘AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM’

Öte yandan Gökhan Dinçer’in AKP Nilüfer İlçe Başkanlığı’na verdiği Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı Başvuru Formu’nda eğitimi ile ilgili şu bilgileri verdi:

“1988 doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Bursa'da tamamladım.  2004 tarihinden bu yana Nilüfer'de ikamet etmekteyim. Özel bir sürücü kursu kurucusu olarak işletmesini yapmaktayım. Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisiyim. 2007 tarihinden bu yanan AK Parti Nilüfer ilçesi üyeliğimle başlayan süreçte 2012 yılında Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandın. Halen görevimi yürütmekteyim.”


Haber Kaynağı : 12punto

mudanya Gökhan Dinçer Yüksel Baysal Bursa