Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP ilçe teşkilatında adaylık krizi istifalara neden oldu

AKP Gemlik ilçe teşkilatı, aday belirleme sürecinde yönetimin hiçe sayıldığı gerekçesiyle toplu istifa açıklamasında bulundu.

AKP ilçe teşkilatında adaylık krizi istifalara neden oldu

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın Bursa‘da ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağı toplantı öncesi, Gemlik İlçe teşkilatı topluca istifa etti.

AKP Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, istifaya ilişkin yaptığı açıklamada aday belirleme sürecinde teşkilatın hiçe sayıldığını öne sürdü.

"İLÇE YÖNETİMİ OLARAK İSTİFA ETMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

Cumhuriyet’te yer alan habere göre Erdoğan’ın yarın Bursa’da yapacağı aday tanıtımı öncesi ilçe yönetiminin toplu istifasını duyuran Yılmaz, şu açıklamada bulundu:

"Aday belirleme sürecinde oluşan aksaklıklar nedeni ile ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması sebebi ile ilçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Partimizin ve davamızın her daim birer neferleriyiz. Görevde olduğumuz süre boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız; kurum müdürlerimiz, STK’larımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Gemlik olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz."


Haber Kaynağı : 12punto

AKP belediye başkan adayları Bursa Erdoğan Gemlik istifa