Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP seçimi kaybetti, belediyenin aracı geri gitti: 'Millete hizmette ayrımcılık olmaz'

Çorum Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci, AKP’li İstanbul Ümraniye Belediyesi’nin hizmet amacıyla 2 yıl önce tahsis ettiği aracı geri çektiğini duyurdu. Cebeci, "Herkes biliyor ki, seçimi AKP adayı kazansaydı söz konusu kamyonet geri alınmayacaktı" dedi.

AKP seçimi kaybetti, belediyenin aracı geri gitti: 'Millete hizmette ayrımcılık olmaz'

İstanbul Ümraniye Belediyesi, önceki dönem AKP’de olan Oğuzlar Belediyesi’ne 5 Temmuz 2022 tarihinde hizmet amaçlı gönderdiği çift kabinli kamyoneti geri çekti.

Gerekçe ise tahsis edilen aracın süresinin dolması olarak belirtildi.

APAR TOPAR GÖTÜRÜLDÜ

Başkan Cebeci, hizmetin aksamaması açısından, kamyonetin yenisi bulunana kadar kalmasını istediklerini ancak Ümraniye Belediyesi yetkililerinin aracı apar topar götürdüklerini kaydetti.

"AKP KAZANSAYDI GERİ ALINMAYACAKTI"

Cebeci, yaşanan olaylar üzerine şunları kaydetti:

“Ümraniye Belediyesi’nin şaşkınlık veren tutumu bizleri üzmüştür. Herkes biliyor ki, seçimi AKP adayı kazansaydı söz konusu kamyonet geri alınmayacaktı. Millete hizmette ayrımcılık olmaz. Ancak görüyoruz ki, birileri hala yandaş belediyecilik anlayışıyla ayrıştırmaya devam ediyorlar.

Maalesef AKP’nin belediyecilik anlayışının özeti budur. Bu partizan anlayışı nefretle kınıyorum. Bu, ahlaki olarak da siyasi olarak da etik değil. Biz işimize bakacağız. Araç kapasitemizi artıracağız. Belediyemizi ve halkımızı kimseye muhtaç etmeyeceğiz.”


Haber Kaynağı : 12punto

Çorum Ümraniye kamyonet AKP Ümraniye Belediyesi