Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP’li vekile İlk Evim Arsa Projesi’nden arsa! Aylık gelirinin 16 bin TL altında olması gerekiyor...

AKP Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, kampanya şartı aylık gelirinin 16 bin TL’nin altında olması gereken TOKİ’nin ‘İlk Evim Arsa Projesi’ kampanyasından arsa sahibi oldu.

AKP’li vekile İlk Evim Arsa Projesi’nden arsa! Aylık gelirinin 16 bin TL altında olması gerekiyor...

TOKİ'nin 'İlk Evim Arsa Projesi'nin çekilişinde AKP Ankara Milletvekili ve MKYK üyesi Kurtcan Çelebi'ye Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Bezirhane - Cimşit Mahallesi'nden arsa çıktı.

AYLIK GELİRİN 16 BİN TL ALTINDA OLMASI GEREKİYOR

'İlk Evim Arsa Projesi' kampanyasından yararlanmak için aylık 16 bin TL'nin altında gelirinin bulunması; kendisinin, eşinin ve çocuklarının üzerine ev ya da ev yapılabilecek arsa ve arsa payının olmaması gerekiyor.

AÇIKLAMA YAPTI: VEKİL OLMADAN ÖNCE BAŞVURUM VARDI

Çelebi, Ankara'da kirada oturduğunu ve milletvekili olmadan önce kampanya için başvurduğunu söyledi. Çelebi "Vekil olmadan önce başvurum vardı. Çıkıp çıkmadığını bilmiyorum" dedi.

"ŞU ANDA KİRADA OTURUYORUM"

Başvuru için 16 bin TL'nin altında aylık gelire sahip olmak gerektiği hatırlatılan Çelebi "Milletvekili seçilmenizden önce aylık geliriniz 16 bin TL'nin altında mıydı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Kendi şirketimde sigortalı olarak çalışıyorum. Şirket ortağımın üzerine. Ben sigortalı görünüyorum. Muhtemelen öyle, şartlar uyuyordur. Şu an kirada oturuyorum. Üzerimde herhangi bir şey yok."

ARAYIP FERAGAT ETMİŞ

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre TOKİ'den çıkan arsa için nasıl bir tasarrufta bulunacağı sorusuna AK Partili Çelebi "Şu anda böyle bir ihtiyacımız yok" yanıtı verdi. TOKİ'yi aradığını belirten Çelebi "TOKİ'den ilgili kişiler bana arsanın çıktığını söylediler. Bu haktan feragat ettiğimi kendilerine söyledim" diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Kurtcan Çelebi AKP TOKİ