Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Akşener'in 'giderim' dediği iddia edilmişti: İYİ Parti'den yalanlama!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bazı GİK üyelerine, “Oylarımızın düşmesi durumunda bütün sorumluluğu alıyorum, eğer 14 Mayıs tarihinde aldığımız oyun altına düşersek istifa edeceğim” dediği iddia edilmişti. İyi Parti Medya İlişkileri Başkanlığı iddiaları yalanladı.

Akşener'in 'giderim' dediği iddia edilmişti: İYİ Parti'den yalanlama!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'giderim' dediği iddialarına yalanlama geldi.

İYİ Parti'de bazı GİK üyelerinin, seçime yönelik kaygılarını belirtilmesi üzerine Akşener’in söz aldığını ve “Oylarımızın düşmesi durumunda bütün sorumluluğu alıyorum, eğer 14 Mayıs tarihinde aldığımız oyun altına düşersek istifa edeceğim” dediği iddia edilmişti.

İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanlığı'nca, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Eğer 14 Mayıs'taki oyumuzun altında kalırsak ben yokum, giderim" şeklinde bir ifadesinin olmadığı belirtildi. 

"GERÇEK DIŞI"

İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Bazı haber sitelerinde 8 Ocak tarihli Genel İdare Kurulu toplantımızda, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, 'Eğer 14 Mayıs’taki oyumuzun altında kalırsak ben yokum, giderim' şeklinde bir ifade kullandığı iddiası yer almaktadır. Bu iddia, gerçek dışı olup Genel Başkanımızın böyle bir ifadesi kesinlikle olmamıştır. Bununla birlikte daha önce farklı il ziyaretlerinde kamuoyuna açıkça ifade ettiği üzere seçimdeki sorumluluğunun kendisine ait olduğu yönündeki ilkesel tutumu dışında ortaya konulan bu iddialar partimize yönelik yeni bir manipülasyon aracı olarak kullanılmaktadır. Kamuoyunu doğru yönlendirebilmek adına gerçek dışı bu iddialara karşı hassas olunması gerektiğini hatırlatmak isteriz" 


Haber Kaynağı : 12punto

GİK İYİ Parti Meral Akşener