Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş'ten MHP'ye sert tepki

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, MHP yönetimini sinkaflı küfürlerle hedef aldı. Türkeş, "Sizlerin Türkeşi’in evladı olması imkansız, zira Türkeş o***lardan çocuk yapmadı" dedi.

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş'ten MHP'ye sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, sosyal medya hesabından MHP'yi hedef alan bir açıklama yaptı.

Sert ifadeler kullanan Türkeş, "Alparslan Türkeş’in Evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, Hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar" diyerek açıklamasına başladı.

"TÜRKEŞ O***LARDAN ÇOCUK YAPMADI HİÇ!"

Türkeş paylaşımının devamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın için ise şu ifadeleri kullandı:

"Sizlerin Türkeşi’in evladı olması imkansız, zira Türkeş o***lardan çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan‘ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz ulviye’ye!"

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN SERT YANIT

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabından Kutalmış Türkeş'e tepki gösterdi. Yıldırım, "Ahmet Kutalmış denilen rezil, ahlaksız herif. Başbuğumuzu görmediği halde gönülden seven, davasını ve ülküsünü yaşatmak için mücadele eden Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın." dedi

Yıldırım'ın yanıtı şu şekilde:

"Ahmet Kutalmış denilen rezil, ahlaksız herif!..

Başbuğumuzu görmediği halde gönülden seven, davasını ve ülküsünü yaşatmak için mücadele eden Ülküdaşlarımıza küfür edecek kadar aşağılıksın! 

Hayatın Başbuğumuzun emanetlerine hıyanet etmekle, kemiklerini sızlatmakla geçti. Başbuğumuzun soyadının arkasına sığınarak milyonlarca Ülkücünün mukaddes davasına, kutsal Ocağına ihanet ettin!

Kuduz köpekten farkın yok! Haddini bil salyalarını Parti ve Ocağımızdan öteye akıt.

Dikkat et; kuduz köpeklerin sonunu herkes bilir..! Biz uyaralım da…"

NE OLMUŞTU?

MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından ülkü ocakları Ayyüce Türkeş Taş'ı hain ilan eden bir paylaşım yapmıştı.

Ayyüce Türkeş’in "Adana’nın hakkı daha fazlası" yazılı pankartının yanına Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı tarafından, Alparslan Türkeş’in, "Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder!" sözünün yer aldığı bir pankart asıldı.

Pankartın sol alt kısmında ise "Adana'da ihanete geçit yok!" ifadesiyle Ayyüce Türkeş'in afişini gösteren bir ok işareti yer aldı.


Haber Kaynağı : 12punto

hakaret MHP Semih Yalçın Kutalmış Türkeş