Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Çankaya İlçe Başkanı ve yönetimi görevden alındı! İYİ Parti'de Ankara tasfiyesi

İYİ Parti'nin "hür ve müstakil" kararının ardından, partide istifa ve görevden almalar hız kesmeden devam ediyor. Dün Akyurt, Çubuk, Haymana, Beypazarı ilçe başkanları görevden alınırken bugün de Çankaya İlçe Başkanı ve yönetimini görevden alındı.

Çankaya İlçe Başkanı ve yönetimi görevden alındı! İYİ Parti'de Ankara tasfiyesi

İYİ Parti'de "hür ve müstakil" kararının ardından istifalar ve tasfiyeler devam ediyor. Seçimlerde 43 vekil kazanan İYİ Parti'nin an itibariyle 38 vekili bulunuyor. 

Son olarak Akyurt, Çubuk, Haymana, Beypazarı ilçe başkanları görevden alınırken; İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, yeni atama ve görevden alma kararlarını X hesabından duyurdu.

Yıldırım şunları aktardı:

"Keçiören İlçe Başkanı Sn. Hüsnü Serkan Oğuz Belediye Meclis Üyesi A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Haluk Baran atanmıştır.

Mamak İlçe Başkanı Sn. Ümit Yıldırım Mamak Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Gürbüz Şancı atanmıştır.

Polatlı İlçe Başkanı Sn. İlhan Dereköy Polatlı Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Adnan Sezgin atanmıştır.

Altındağ İlçe Başkanı Sn. Remzi Sağlam Altındağ Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. İsmail Serdar Kara atanmıştır.

Etimesgut İlçe Başkanı Sn. Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi Etimesgut Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Gazi Ercüment Tekin atanmıştır."

ÇANKAYA'DA TASFİYE

Yıldırım ayrıca, Çankaya İlçe Başkanı ve ilçe yönetime de el çektirildiğini açıkladı.

Yıldırım şunları söyledi:

Çankaya İlçe Başkanı ve İlçe Yönetimine görevden el çektirilmiş, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Av. Doğukan Kozan atanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.


Haber Kaynağı : 12punto

Ankara Çankaya Yener Yıldırım