Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cemal Enginyurt'tan Özgür Özel'e şehitler için miting çağrısı: 'Başvuru yapın!'

Halk TV'de Simge Fıstıkoğlu ile Gündem Özel programına katılan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, CHP lieri Özgür Özel'e çağrıda bulundu. Enginyurt, "Haftaya gelin Galata Köprüsü'nde şehitler için miting başvurusu yapın" dedi.

Cemal Enginyurt'tan Özgür Özel'e şehitler için miting çağrısı: 'Başvuru yapın!'

AKP'ye yakın derneklerin düzenlediği Filistin mitingi sonrası,  elinde "tevhid" bayrağı taşıyan İsmail Aydemir isimli şahsı darbeden Ege Akersoy tutuklanmıştı. 

"HASSAS ZAMANLARDAYIZ DEDİM"

Akersoy ifadesinde, Savcılıktaki ifadesinde babasının emekli binbaşı olduğunu, kendisinin de milliyetçi duygularla yetiştirildiğini belirterek şunları söylemişti:

"Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan tarafından ülkemizin kurucu liderinin fotoğrafı mesele edilerek ülkemiz aleyhine uygulama yapılması, geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırıları sonucunda 12 askerimizin şehit edilmesinden sonra ben de Türk vatandaşından Türk bayrağı taşımasını beklerken karşımdan gelen yeşil, üzeri Arapça yazılı bayrak taşıyan şahsa hitaben, 'Sen Türk vatandaşı değil misin? Hassas zamanlardayız.' dedim" 

CEMAL ENGİNYURT'TAN ÖZEL'E "MİTİNG" ÇAĞRISI

Enginyurt, Galata Köprüsü'nde düzenlenen mitingte açılan hilafet bayraklarına tepki gösterdi. 

Enginyurt, Anıtkabir'de 30 Aralık'ta bir kişinin Cumhuriyet karşıtı sözlerinin yer aldığı videoya da tepki gösterererek, İçişleri Bakanını göreve davet etti.

Enginyurt, CHP lideri Özgür Özel'e çağrıda bulundu ve Galata'da miting başvurusu yapın dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

cemal enginyurt Ege Akersoy Özgür Özel miting