Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP Grup Başkanvekili Günaydın video çekerek isyan etti: 'Uçuşa bir saat kala saygısızlık'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Türk Hava Yolları iştiraki AJet'in uçuşa bir saat kala uçuşu iptal edip, yolculara da başka uçuş olmadığını, uçuşun ertesi gün akşam 8'de yapılacağını söylediğini belirtti. Karara tepki gösteren Günaydın ayrıca, "Güzel ülkem bunları hak etmiyor" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Günaydın video çekerek isyan etti: 'Uçuşa bir saat kala saygısızlık'

THY iştiraki AJet, uçuşa bir saat kala seferin iptal edildiğini belirterek, havaalanında bekleyen yolculara bir sonraki uçuşun ertesi gün saat 20.00'de olacağını söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın ise karara tepki gösterek X hesabından şunları söyledi:

"Uçuşa bir saat kala seferi iptal edip, 'Başka uçağımız yok uçuş yarın akşam 8’de olacak' diyen AJet saygısızlığı. Pendik imam hatip mezunu, ayda 1 milyon 400 bin lira maaş alan THY Genel Müdürü... Yönetim Kurulu üyelik maaşını da ayrıca alan AJet Genel Müdürü... Güzel ülkem bunları hak etmiyor!"

BİR SEFER İPTALİ DE SUNEXPRES'TEN 

Ayrıca, Antalya Havalimanı’nda Sunexpres Havayolları’nın 3 şehre düzenleyeceği seferleri üst üste ertelemesi yolcuları çileden çıkardı.

Firmadan saatlerdir hiçbir açıklama yapılmadığını, kimsenin ofisten çıkıp kendilerine bilgi vermediğini ve muhatap bulamadıklarını söyleyen yolcular, firmanın havalimanı içindeki ofisini bastı.

Yolcu ve yolcu yakınları o anları cep telefonuyla kaydederken, bilgi almak istediklerini söyleyen yolculara görevlilerin dışarı çıkmalarını söylediği görüldü. Çözüm bekleyen yolcular ile firma yetkilileri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Firma çalışanları darp edildiklerini ileri sürünce gerginlik daha da tırmandı.

Kimseye saldırmadıklarını, sadece açıklama beklediklerini söyleyen yolcular, güvenlik kameraları incelendiğinde durumun ortaya çıkacağını söyledi. Polisin araya girmesiyle sakinleşen ortam, daha sonra tekrar hareketlendi. Yolcular diğer firmalarda yavaşlama sorunu yaşanmadığını, sadece belirtilen firmada yaşandığını ileri sürerken, ofisin dışına çıkan firma yetkilileri ise sorunun çözüleceğini söyledi.


Haber Kaynağı : 12punto

gökhan günaydın CHP AJet thy uçuş iptali