Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP'li Ahmet Akın'a yeni saldırı: Balıkesir'de tehditten sonra şimdi de sahte mesaj skandalı

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’la aynı ismi taşıyan sahte aday üzerinden Balıkesirli yurttaşların telefonlarına sahte mesajlar gönderildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Akın, “Bu siyasi ahlaksızlığa pazar günü sandıkta en doğru yanıtı vereceğinizden eminim” ifadelerini kullandı.

CHP'li Ahmet Akın'a yeni saldırı: Balıkesir'de tehditten sonra şimdi de sahte mesaj skandalı

Yerel seçimlere doğru giderken, Balıkesir’de yaşananlar gündemden düşmüyor.

AKP’nin yeniden aday gösterdiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar yemeğinde iş insanlarını tehdit etti.

Yılmaz, yaptığı konuşmada “Bize destek sözü vermeyen, bizimle beraber bu kadar ilişkimize rağmen arkamızdan iş çevirenlerle de şehrin bir hesabı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ın tehditlerinin ardından Balıkesir’de yeni bir skandal daha yaşandı.

CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın’la aynı ismi taşıyan sahte aday üzerinden Balıkesir’de seçmenlere sahte mesaj gönderildi.

Söz konusu mesajda, “Kıymetli hemşehrim, benim güzel ailem; Bağımsız aday oldum, çünkü halkın sorunlarını en iyi ben bilirim. 31 Mart seçimlerinde oylarınıza talibim. Pusulanın sonundayım, desteklerinizi bekliyorum” ifadelerine yer verildi.

Skandalın ardından açıklama yapan CHP’li Ahmet Akın, şu ifadeleri kullandı;

“Balıkesir ailem, seçimi kaybedeceğini anlayanlar, çaresizlik içinde ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. İş insanlarını tehdit ediyorlar. Yalan ve iftiralarla dolu gazeteleri belediyenin imkanlarıyla her yerde dağıtıyorlar. Yetmedi, daha önce hiç ortada gözükmeyen sahte ama benimle aynı ismi taşıyan bağımsız aday Ahmet Akın’a, benim cümlelerimle mesaj attırıyorlar. Kuvayi Milliye’nin başkentinde, yiğit ve mert Balıkesirli hemşerilerim beni çok iyi tanır. İstiklal Madalyası sahibi, ismini taşımaktan onur duyduğum dedemden aldığım Ahmet Akın ismini, 31 Mart’tan itibaren hilecilere, entrikacılara da öğreteceğiz. Bu siyasi ahlaksızlığa pazar günü sandıkta en doğru yanıtı vereceğinizden eminim."



Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Akın Balıkesir yerel seçim Yücel Yılmaz