Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor efsanesi 'Yattara' sözleri: 'Bana olan aşkından...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'da yönetici olduğu dönemde gerçekleşen Yattara transferiyle ilgili konuştu. İmamoğlu, Yattara'yla hâlâ görüştüğünü belirterek, "Hala görüşürüz. Birkaç ay önce bana geldi. İstanbul'da yaşıyor. Bana olan aşkından bir de Beylikdüzü'nde yaşıyormuş yeni öğrendim. Beylikdüzü'ne yaşıyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor efsanesi 'Yattara' sözleri: 'Bana olan aşkından...'

Trabzonspor'da bir dönem yöneticilik yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, o dönem gerçekleşen Yattara transferiyle ilgili Ömer Şanlı YouTube kanalına açıklamalar yaptı.

'BEYLİKDÜZÜ'NDE YAŞIYOR'

Yattara'yı kendisinin karşıladığını söyleyen İmamoğlu, "Yönetici olduğumda 31 yaşındaydım. Yattara Belçika'da çok iyi bir oyuncuydu. Sonra transferi gerçekleşti, gelecek. Havalimanı'nda karşıladım. Hala görüşürüz. Birkaç ay önce bana geldi. İstanbul'da yaşıyor. Bana olan aşkından bir de Beylikdüzü'nde yaşıyormuş yeni öğrendim. Beylikdüzü'ne yaşıyor." ifadelerini kullandı.

İbrahim Yattara'nın Türkiye'ye olan sevgisine dikkati çeken İmamoğlu, "Bildiğin bizden biri oldu. Zaten 2-5 ay geçti... Bu kadar hızlı dil öğrenen... Çatır çutur konuşuyordu. Tek talihsizliği var Hasan Üçüncü diye bir futbolcu kardeşimle samimiydi. Onun gibi tam bir Araklılı gibi konuşuyordu Trabzon'da." şeklinde konuştu.



Haber Kaynağı : 12punto

İbrahim Yattara Ekrem İmamoğlu