Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan Şırnak'ta güvenlik koridoru mesajı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak mitinginde konuştu. Erdoğan, "Güney sınırlarımızda oluşturmaya başladığımız güvenlik koridoru ile etrafımızdaki ateşin ülkemize sıçramasının önüne tamamen geçiyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Şırnak'ta güvenlik koridoru mesajı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak mitinginde konuştu.

Terörle mücadele mesajı veren Erdoğan, "Şimdi de güney sınırlarımızda oluşturmaya başladığımız güvenlik koridoru ile etrafımızdaki ateşin ülkemize sıçramasının önüne tamamen geçiyoruz. Terör örgütleri ile sınırlarımız arasına set çekerek hem emperyalistlere hem maşalarına mesafe koyuyoruz" dedi. 

"DEVLETİN HATALARI OLMUŞTUR"

Konuşmasında Şırnak ile devletin bağını kesmek isteyenler olduğunu söyleyen Erdoğan, "Devletin hataları elbette olmuştur ama bölücü örgüt karanlık bir senaryonun maşalığını yapmıştır.  Biz bu sinsi oyunu bozduk" ifadesini kullandı. 

Erdoğan ayrıca şunları söyledi:

"Şırnak'la aramıza girmek için her yolu deneyenler oldu. Bu bölgenin tamamıyla bizim ve ülkemizin bağını koparmaya çalıştılar. Kalpsiz bir vücut olur mu? Cumhuriyet tarihi boyunca ülkemizin pek çok yerinde insanlarımız sıkıntı çekti, eziyet çekti. Geri kalmışlık sadece bu bölgenin değil, küçük bir kesim dışında her şehrin kaderi yapılmak istendi.

Bir döneme damgasını vuran faşizan uygulamalar; bu ülkenin değerlerine sahip çıkmak isteyen insanların başına musallat olmuştur."


Haber Kaynağı : 12punto

Erdoğan şırnak güvenlik koridoru