Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Erdoğan’ın ziyareti için CHP’den ‘bayrak’ hamlesi! Protokol hazırlıkları ortaya çıktı...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel'e gerçekleştireceği ziyarete ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. AKP Genel Merkezi'ndeki görüşmeye damga vuran boş koltuk krizinin yaşanmaması için yan yana iki koltuk konulacağı ve Erdoğan’ın CHP Genel Merkezi’ne gelişinde bayrak direğine Cumhurbaşkanı forsu olan Türk Bayrağı asılacağı öğrenildi.

Erdoğan’ın ziyareti için CHP’den ‘bayrak’ hamlesi! Protokol hazırlıkları ortaya çıktı...

Siyaset gündeminde gözler AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye yapacağı iade-i ziyarete çevrildi.

Erdoğan, yarın (11 Haziran) saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Özgür Özel'le bir araya gelecek.

BOŞ KOLTUK GÜNDEME OTURMUŞTU

Özel'in yerel seçimlerden sonra Erdoğan ile AKP Genel Merkezi'nde yaptığı görüşmeye boş koltuk damga vurmuştu. Aynı durumun CHP Genel Merkezi'nde yaşanmaması için iki tarafın protokolden sorumlu yetkililerinin bir araya geldiği öğrenildi.

TARİHİ ZİRVEYE İKİ KİŞİ EŞLİK EDECEK

Erdoğan'ın 18 yıl sonra CHP'ye gerçekleştireceği ziyarete ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Sputnik'ten Osman Nuri Cerit'in haberine göre;  Erdoğan’ı CHP lideri Özel CHP Genel Merkezi önünde karşılayacak. Görüşmede iki lidere yine iki kişi eşlik edecek. Eşlik eden kişilerin bir önceki görüşmede de yanlarında olan Namık Tan ve Mustafa Elitaş olması bekleniyor.

CHP'DEN BOŞ KOLTUK KRİZİNE ÖNLEM

Oturma düzenin de ise yan yana iki koltuk şeklinde düzenlenecek. Bu şekilde koltuk tartışmasının yeninden gündeme gelmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Merkezi’ne gelişinde bayrak direğine Cumhurbaşkanı forsu olan Türk Bayrağı asılacak.

BASINA ÖZEL DÜZENLEME

Erdoğan’ın ziyaretini takip edecek olan basın mensuplarına da özel alan ayrılacak. Erdoğan’ın girişinde gazeteciler fuaye alanı olarak kullanılan alanda çalışabilecek. Erdoğan’ın girişi ve çıkışı sırasında da yine bu alandan görüntü almaları sağlanacak.

MASADA HANGİ KONULAR VAR?

Yapılacak görüşmede; siyasette yumuşama, yeni sivil anayasa çalışmaları, Meclis gündemi, emekli ve asgari ücret zammı, gezi tutukluları, Can Atalay meselesi, Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları, açıklanan hububat ve çay fiyatları, emekli ve çiftçilerin sorunları gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

ERDOĞAN EN SON 2006'DA BAYKAL'I ZİYARET ETMİŞTİ

Erdoğan, en son 2006 yılında CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etmişti. Erdoğan CHP Genel Merkezi’nin açılışı sonrası dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı ziyaret etmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

iade-i ziyaret Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan AKP CHP