Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak Selim Temurci iddiası! 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde...'

Gazeteci Fatih Altaylı, Gelecek Partili Selim Temurci hakkında, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğine iddiaya girerim. Satış o zaman başlamıştı” yorumunu yaptı.

Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak Selim Temurci iddiası! 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde...'

14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden Meclis’e giren Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerine ilişkin, AKP’nin İBB adayı Murat Kurum’u destekleyen sözler sarf etti.

Partisinin İBB adaylığı teklifini reddeden Temurci, bunun gerekçesini ise “AKP kitlesiyle karşı karşıya gelmemek için reddettim” sözleriyle açıkladı.

ALTAYLI'DAN SELİM TEMURCİ İDDİASI

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine ait web sitesinden yayımladığı yazısında Temurci hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Altaylı, Selim Temurci ile ilgili “Ben Selim Temurci’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğine iddiaya girerim. Satış o zaman başlamıştı” diye yazdı.

Altaylı yazısının devamında şunları kaydetti;

"Çünkü Temurci ve benzerlerinin sokak röportajlarında gördüğümüz 'Kıyamet kopsa, ülke yansa yıkılsa yine AK Parti’ye, yine Reis’e oy veririm' diyen amcalardan hiç farkı yok. Onlar için siyaset ülkeye hizmet değil, bir inanç. İmama kızsalar bile önünde secdeye devam. Zaten bununla ilgili bir de atasözü yok mu!”


Haber Kaynağı : 12punto

14 Mayıs seçimleri 31 Mart 2024 Fatih Altaylı Gelecek Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Selim Temurci