Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Erbakan'dan kendisini hedef alan Devlet Bahçeli'ye olay yanıt! 'Dedemiz yaşında insan...'

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, kendisine "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye verdiği yanıtta "Babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan'dan kendisini hedef alan Devlet Bahçeli'ye olay yanıt! 'Dedemiz yaşında insan...'

31 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 6,19 oy alarak Türkiye genelinde üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, KRT canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erbakan, Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik söylediği "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir" sözlerine yanıt verdi.

"BABAMIZ, HATTA BELKİ DE DEDEMİZ YAŞINDA İNSAN"

Polemiklere girmek istemediğini söyleyen Erbakan, "Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten YRP’yi kurarken siyasete nezaket getireceğiz, kavga yerine çözüm üreteceğiz dedik. O nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada isim vermeden YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı hedef almıştı.

“Mirasyedilerin Filistin konusunda cephe açıp Türkiye'yi suçlaması, jet yakıtı satıldığını iddia ederek Kürecik sakızı çiğnemeleri, utanç duvarı gibi karşımızdadır" diyen Bahçeli devamında şunları söylemişti:

“Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir. 3-5 belediye almak, siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri inanıyorum ki milletimiz hoş görmeyecek, allah da affetmeyecektir. Ayranları yok içmeye, atla gidiyorlar çeşmeye. Cumhur İttfakını zaafa uğratmak dışında gayeleri yok."


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri Devlet Bahçeli Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi