Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gökhan Zan hakkında çok konuşulacak iddia! ‘Para ihtiyacım var, bana ne Hatay’dan’

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay adaylığından geri çektiği Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Zan'a adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar teklif edilen kayıtların kilit ismi Turgay Kocaya da sessizliğini bozdu. Kocakaya, Zan’ın, "Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan" dediğini öne sürdü.

Gökhan Zan hakkında çok konuşulacak iddia! ‘Para ihtiyacım var, bana ne Hatay’dan’

Yerel seçimlere doğru giderken, Türkiye İşçi Partisi (TİP), “Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır” açıklamasıyla Hatay’da aday gösterdiği Gökhan Zan’ı adaylıktan çekti.

Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ve para pazarlığının yapıldığı ses kayıtlarında Zan'ı aradığı iddia edilen Turgay Kocakaya gündeme oturacak açıklamalar yaptı.

Sözcü TV’nin yayınladığı ve zaman zaman Türkçe, zaman zaman Arapça konuşulan ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AKP Hatay İl Binası’ndan arandığı iddia edilen Zan’a, adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriliyor. Zan ise 5 milyon dolar için pazarlık ediyor.

"BANA NE HATAY'DAN DEDİ"

İddiaların odağındaki kilit ismi Turgay Kocakaya KRT’ye konuştu.

Turgay Kocakaya KRT yayınında, Gökhan Zan’ın “Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay’dan Hataylı’dan” dediğini iddia etti.

“KAYITTAN BİR ŞEY ÇIKMAZ TEDBİRİMİ ALDIM”

Kocakaya, Gökhan Zan’ın yayınlanan ses kayıtlarına çok sinirlendiğini belirtti.

“Gökhan, ‘kayıttan bir şey çıkmaz, yukarıdan tedbirimi aldım’ dedi” şeklinde konuşan Kocakaya, TİP’teki herhangi bir yetkilinin yaşanan olaylardan haberi olmadığını da aktardı.


Haber Kaynağı : 12punto

Gökhan Zan Türkiye İşçi Partisi yerel seçim Hatay Turgay Kocakaya