Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Güne Erdoğan'ı selamlamadan başlayamayan AKP'li isim hakkında tutuklama kararı

Önceki dönem Bağlar Belediyesi Başkanlığı'na kayyım olarak atanan Hüseyin Beyoğlu hakkında tutuklama kararı verildi. Beyoğlu, her sabah Erdoğan'ı selamladığı videosuyla tanınıyordu.

Güne Erdoğan'ı selamlamadan başlayamayan AKP'li isim hakkında tutuklama kararı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında geçen yıl gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan, 1 hafta önce kendisi ile birlikte 15 şüphelinin taşınmazlarına ve aramalarda ele geçirilen yüklü miktarda döviz ile altına tedbiren el konulan eski AKP'li Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili bugün görülen ikinci duruşmada, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Önceki dönem Bağlar Belediyesi'ne kayyım olarak atanan AKP’li Hüseyin Beyoğlu’nun, 2020 yılı bütçe ödeneğini ilk 6 ayda bitirdiği ve borç yaptığına dair haberleri reddetmesinin ardından, Belediye Meclisi’nden 3 kez toplamda 160 milyon TL borçlanma yetkisi aldığına dair belgeler ortaya çıkmıştı.

ERDOĞAN'I SELAMLAYIP GÜNE BAŞLIYORDU

Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Belediyesi Başkanlığı'na kayyım olarak atandığı zaman güne başlama videosu paylaşmıştı.

Videoda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı önünde önünü ilikleyerek selam duran Beyoğlu, daha sonra çalışma masasına geçiyordu.


Haber Kaynağı : 12punto

Hüseyin Beyoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan