Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hüseyin Can Güner kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi görevlerde bulundu?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi Hüseyin Can Güner kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi görevlerde bulundu? Güner'in siyasi hayatı nasıldır?

Hüseyin Can Güner kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi görevlerde bulundu?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi Hüseyin Can Güner, son günlerde Çankaya aday adayı olmasıyla gündeme geldi. İlgili kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Hüseyin Can Güner'in hayatı ve siyasi kariyeri merak ediliyor. Güner'in kimliği, yaşadığı yer ve akademik geçmişi hakkında detaylar araştırılıyor.

1993 yılında Ankara'da doğan Hüseyin Can Güner, lisans eğitimini Ankara Hukuk Fakültesi'nde tamamlayarak 2015 yılında mezun oldu.

Siyasi hayatına 2012 yılında adım atan Güner, o tarihten itibaren Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldu ve çeşitli kademelerde aktif görevler üstlendi. Ankara İl Gençlik Kolları Üniversite Komisyonu, Sosyal Demokrat Öğrenciler örgütlenmesi ve Çankaya İlçe Gençlik Kolu'nda faaliyet gösteren Güner, daha sonra Etimesgut Gençlik Kolu Başkanlığı görevini üstlenmiş ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Komisyonu'nda yer aldı.

2018-2020 yılları arasında Etimesgut Gençlik Kolu Başkanlığı görevini yürüten Güner, 2020-2023 yılları arasında ise CHP'yi temsilen İlçe Seçim Kurulu üyeliği yaptı. Ayrıca Güner'in Sosyal Demokrat Avukatlar Derneği üyesi olduğu biliniyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Can Güner