Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İmamoğlu Bulgur Palas açılışında konuştu: '25 yılda yapamadıklarını 5 yılda gerçekleştirdik'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükşehir Belediyesi iştirakleri tarafından restore edilen Bulgur Palas'ın açılışında konuştu. İmamoğlu, "İstanbul'un 5 yılını 25 yıl ile kıyaslıyorlar. Olsun kıyaslasınlar. Biz 25 yılda yapamadıklarını 5 yılda gerçekleştirdik" dedi.

İmamoğlu Bulgur Palas açılışında konuştu: '25 yılda yapamadıklarını 5 yılda gerçekleştirdik'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, restorasyonu tamamlanan Bulgur Palas'ta konuştu.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İSTANBULLULARA AÇIYORUZ"

"Tarihe sahip çıkmak, insan olmanın ve millet olmanın bir gereğidir. İstanbul'un tarihine mirasına özenli davranılmamıştır. İstanbul'un tarihini koruma konusunda kurduğumuuz İBB Miras muazzam işler yapıyor. Biz, İstanbul’un kamuya ait tarihi alanlarını, yapılarını, şahıslara değil tüm İstanbullulara açıyoruz. Bulgur Palas da bunun en güzel örneklerinden biri. Yedikule Gazhanesi, Kadıköy'de Müze Gazhane ve Bulgur Palas'ın dönüşümleri muhteşem oldu. KİPTAŞ'ın Bulgur Palas'ın mülkünün alınmasında ve dönüşümünde büyük çabaları oldu. KİPTAŞ'a, diğer iştirakleremize ve çalışan herkese teşekkür ediyorum.

Bulgur Palas, bizden önceki yönetimle bizim farkımızı gösteren önemli bir örnek oldu.

"25 YILDA YAPAMADIKLARINI..."

Bizden önce, İstanbul'un kamuya ait tarihi alanları ve yapıları, bazı şahısların, imtiyazlı bazı derneklerin ve vakıfların kullanımına verilirdi. Biz ihmal edilmiş tüm özel mülkleri İstanbullular'ın hizmetine sunuyoruz.

İstanbul'un 5 yılını 25 yıl ile kıyaslıyorlar. Olsun kıyaslasınlar. Biz 25 yılda yapamadıklarını 5 yılda gerçekleştirdik."


Haber Kaynağı : 12punto

Bulgur Palas Ekrem İmamoğlu İBB