Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İYİ Parti'den istifa eden Yüksel Arslan'dan dikkat çeken Mansur Yavaş açıklaması! 'Akşener'in okuduğu o şiirden sonra...'

İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan sessizliğini bozdu. İstifasıyla ilgili ilk kez konuşan Arslan, Meral Akşener'in 'Korkak yavaş' şiiriyle ilgili "Ben o şiirden sonra çok üzüldüm zaten bundan sonra gelişti bu süreç." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den istifa eden Yüksel Arslan'dan dikkat çeken Mansur Yavaş açıklaması! 'Akşener'in okuduğu o şiirden sonra...'

ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yakınlığıyla bilinen İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Meral Akşener’in Yavaş’ı hedef almasının ardından İYİ Parti’den istifa etti.

Arslan istifa mesajında “Üyesi ve milletvekili olduğum partinin aday çıkardığı bir ilde başka bir adayı desteklemenin siyasi, ahlak ve nezaket ile bağdaşmayacağını düşünüyorum. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı desteklemeyi vefakârlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum” ifadelerine yer verdi.

ARSLAN'DAN İSTİFA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Tv100’de yayınlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına bağlanan Arslan, istifasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akşener’in ‘Korkak yavaş’ şiiriyle ilgili konuşan Arslan, "Ben o şiirden sonra çok üzüldüm zaten bundan sonra gelişti bu süreç” dedi.

"AKŞENER 'SERBESTSİNİZ' DEDİ"

Arslan’ın açıklamaları şöyle;

"Akşener, Yavaş ile yakın olduğumuzu bilir. Her toplantıda görüşlerimi bildirdiğim zaman bana Akşener 'Siz serbestsiniz, Mansur Bey'in arkadaşısınız. Kendi partimize, kendi adayımıza çalışmamı istemeyebilirim' dedi. Git oraya çalış filan demedi. Ben bunu ahlaki bulmuyorum. Bir siyasi partinin vekili olup başka bir siyasi partinin adayını desteklemeyi uygun bulmuyorum. Dolayısıyla ben bunu açıklamamda bahsettim. Ben Ankara'nın diğer illerden farklı olduğunu söyledim ve farklı çözümün olabileceğini sabırla bekledim. Uşak konuşmasında Akşener böyle bir şey olmayacağını söyledikten sonra istifa etmek zorunda kaldım."


Haber Kaynağı : 12punto

İYİ Parti Mansur Yavaş Korkak Yavaş Meral Akşener Yüksel Arslan