Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

İYİ Parti'den istifa etti: CHP'ye katıldı

Temmuz ayında İYİ Parti’den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, düzenlenen törenle CHP’ye katıldı. Martin, "Baba ocağına dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

İYİ Parti'den istifa etti: CHP'ye katıldı

Temmuz ayında İYİ Parti’den istifa eden Edirne’nin Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, CHP’ye katıldı. 

İlçe başkanlığında düzenlenen törende CHP Edirne milletvekilleri Ediz Ün ve Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Törende konuşan CHP PM Üyesi Berker Esen, bu katılımın partiyi iktidara taşıyacak yolda önemli bir adım olduğunu belirterek, "Bugün genel başkanımız Özgür Özel'in liderliğindeki çalışmalar iktidara giden yolu açıyor. Ediz başkanımıza hoş geldin diyoruz ve iktidara giden yolculuğumuzda bu katılımın hayırlara vesile olmasını diliyoruz" dedi.

CHP DAHA DA GÜÇLENİYOR 

CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı da partilerine katılan her yeni üyenin, mücadelelerini güçlendirdiğini ifade ederek, "Bu yalnızca bir rozet takma töreni değil, toplumsal dönüşümün de işaretçisidir. CHP, Atatürk'ün devrimleri ışığında daha da büyüyecek ve güçlenecek" diye konuştu.

BABA OCAĞINA DÖNMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

CHP rozetini takan Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, gençlik yıllarında CHP Gençlik Kolları’nda görev yaptığını hatırlatarak, baba ocağına dönmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Martin, "Türkiye'nin siyasi konjonktüründe yaşanan sıkıntılar nedeniyle tüm toplumumuzun yaşam koşulları iyice ağırlaşmıştır. Bu süreçte, Özgür Özel'in yoluna yoldaş olmak için CHP’ye katıldım. Yaşasın CHP, yaşasın Mustafa Kemal'in devrimleri" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

İYİ Parti CHP Ediz Martin