Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Karamollaoğlu iktidara 'emekliler' üzerinden yüklendi

Emekli maaşları üzerinden iktidara yüklenen Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, "Sen iktidara geldiğin zaman emekli açlık sınırın 1.5 katı maaş alacak, şimdi ancak yarısına talim etmek zorunda kalacak." dedi.

Karamollaoğlu iktidara 'emekliler' üzerinden yüklendi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5'te yayınlanan 'Gündem Türkiye' adlı programa konuk oldu.

Ekonomik darboğazı değerlendiren Mollaoğlu, açlık sınırının altındaki emekli maaşına ilişkin "Sen iktidara geldiğin zaman emekli açlık sınırın 1.5 katı maaş alacak, şimdi ancak yarısına talim etmek zorunda kalacak. Olmaz böyle bir şey!" diye konuştu.

'İNSANIN VİCDANI SIZLAMAZ MI!'

Karamollaoğlu, "Bir kesim var yüz binlerce lira maaş alıyor, öbür tarafta emekli, başka bir geliri olmayan insan 10 bin liraya mahkum. İnsanın vicdanı sızlamaz mı Allah aşkına!" ifadelerini kullandı.

"Adalet bunların kapısının önünden geçmemiş." diyen Saadet Partisi lideri, sözlerine şöyle devam etti:

Bu arkadaşların ülkeyi kalkındırma, vatandaşın geçim sıkıntısını bertaraf etme, şahsiyetli bir dış politika uygulama diye bir dertleri yok. Tamamen keyfi davranan bir siyasal anlayışları var.

'KİM ADAY OLURSA ONU DESTEKLEYECEĞİM'

Daha önce genel başkanlık görevini bırakacağını açıklayan Karamollaoğlu, kongreye ilişkin yaptığı değerlendirmede "Kongreyi çok geciktirmek istemiyoruz. Hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi olacağım." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Karamollaoğlu, "Ben karar verdim kimseyle istişare etmem, diyor Sayın Cumhurbaşkanı. Halbuki demokrasi, istişare üzerine inşa edilir. Parti içi istişareler olur, partiler arası istişareler olur." dedi.

Mollaoğlu devamında şunları kaydetti:

Biz kendisiyle konuşursak samimi fikirlerimizi söyleriz. Bizim samimi fikirlerimizden Sayın Erdoğan rahatsız olur. Çünkü yanlışlarını söylüyoruz, bu iş böyle olmaz diyoruz.

200 lira diye söylendiğinde büyük görünüyor ama karşılığında ne alabileceğinize baktığınızda ne peynir ne yağ; hiçbir şey alamıyorsunuz.

Bu rakamlar siparişle belirleniyor, sadece vatandaşın üzerinde psikolojik bir etki bırakmak için...

 


Haber Kaynağı : 12punto

Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi