Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Lütfü Savaş'la ilgili çok konuşulacak İmamoğlu iddiası!

CHP’de adaylığı tepkilere neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yeniden belediye başkanı olmasını istemeyenlerden birinin de Ekrem İmamoğlu olduğunu düşündüğü öne sürüldü.

Lütfü Savaş'la ilgili çok konuşulacak İmamoğlu iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Hatay’da yeniden aday gösterdiği mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş’ın yankıları sürüyor.

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde protesto edilen Savaş’ın adaylığı parti içinde yeniden değerlendirildi ve CHP lideri Özgür Özel Savaş’la yola devam edeceklerini açıkladı.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, bugün kaleme aldığı yazısında CHP içindeki bazı kulis bilgileri aktardı.

Pehlivan, CHP’nin tartışmalı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ın kendisinin yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturmasını istemeyenlerden birinin de Ekrem İmamoğlu olduğunu düşündüğünü yazdı.

Pehlivan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle;

“Lütfü Savaş, hem sağdan hem de soldan oy alabilecek nadir insanlardan biri olduğuna inanıyormuş. Bu nedenle cumhurbaşkanı olabileceğini halen düşünüyormuş. İmamoğlu’nun da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakibi olarak görmek istemediğinden dolayı kendisini siyasetin dışına atmaya çalıştığını ileri sürüyormuş.”


Haber Kaynağı : 12punto

Barış Pehlivan Cumhuriyet Halk Partisi CHP Ekrem İmamoğlu Hatay Lütfü Savaş Özgür Özel yerel seçim