Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu: 'Bu Taksim ısrarı niyedir?'

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Bahçeli 1 Mayıs Saraçhane olayları için "Bu Taksim ısrarı niyedir, buradaki amaç nedir, emek ve dayanışmayla Taksim'in ne alakası vardır? " dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu: 'Bu Taksim ısrarı niyedir?'

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin TBMM grup toplantısında 1 Mayıs Saraçhane olaylarından bahsetti. 

Bahçeli 1 Mayıs olaylarıyla ilgili şöyle konuştu:

Bu taksim ısrarı niyedir, buradaki amaç nedir, emek ve dayanışmayla Taksim'inn ne alaksı vardır? Gezi Parkı eylemlerindeki acıklı vahim hadiselerin tekrarı mı planlanmaktadır?

Helal kazançla hiçbir bağı olmayan üç beş haydut 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü terörize etti.

"CİĞERİ BEŞ PARA ETMEZ..."

Değil 400 dirhemlik 400 gramlık adama bile zor rastlanıyor. Hüseyin Nihal Atsız 400 dirhem yani okkalı bir çiftçiydi. 400 dirhemi veya 400 gramı ciğeri beş para etmez insan müsveddelerine bu aziz vatan bu kutlu millet terkedilmeyecektir.

Hayatın yükünü emeğiyle omuzlayan kardeşlerimizi selamlıyorum. Taşla sopayla filemeyla fiziki şiddete maruz kalan, tuzağa düşmeyen Türk polisiyle iftihar ediyor hepsine teşekkür ediyorum.

Polislerimiz asıl emekçidir bunu göremeyen zillettir, haindir.

Tatlı su kurnazlarını tanıyor biliyor ve ibretle takip ediyoruz. Bazen yerli yersiz sırtımızı sıvazlayanları görüyoruz. Sıvazlarken bıçağı saplayacak yeri aradığının farkındayız.

"ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"

Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları:

Hangi şartlar altında kalırsak kalalım hakikati haykırmaktan çekinmeyeceğiz. Suyun üstünde bile yürüsek yüzme bilmiyorlardı diyenler çıkacak. İşimize, önümüze bakacağız. Mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Zulüm karşısında mazlumların yanındayız.

"FİTNE HESABI BOZULMUŞTUR"

Türkiye'nin İsrail ile ticaretini dile dolayanların fitne hesabı bozulmuştur. Dışişleri Bakanımızın İslam ülkelerine "İsrail'i durdurmalıyız" çağrısı buna kanıttır. Netanyahu için hesap günü yakındır. İsrail'in Gazze katliamı Avrupa dahil ABD, Kanada gibi birçok ülkede protesto edilmiştir. Barbar saldırılar lanetlenmiştir. Bu protestolara gözaltı ve şiddetle karşılık veren ülkeler, işlerine gelince insan hakları bilirkişiliği yapıyor. Utanç duyulacak bir ikiyüzlülüktür. İnsanlık zulme karşı birleşmiş ve bilenmiştir. BM acil olarak devreye girmelidir. BM'nin bedel ödemesi insanlık namusudur. Bölge bıçak sırtıdır. Bazen yüksekte zannetiklerimiz eğilemeyeceğimiz kadar alçaktadır. 

"KUCAKLAŞMAK LAZIM"

Kutuplaşmak yerine kucaklaşmak lazım. Hz Mevlana diyor ki; “Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün. Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır.”  Türkiyemizin yükseliş sürecine her kesim destek vermelidir. Siyaset kavga arenası değildir. Demlenmek yerine şekerli su içmek akla mantıklıdır. 

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ

Biz boş koltukla boş yapanların söylediklerine bakmayız

OSMAN KAVALA AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Avrupa Konseyi'nde 'saat kaç diye sorunca', 'sen önce Osman Kavalayı çıkar' cevabı almış. Sayın Özel'in kolunda saati yok mudur, beraberindeki arkadaşlarında da mı yoktur? Saati soracağına PKK'ya verilen destekleri sorgulaması gerekmez midir? Sayın Özel saati merak ederse bana sorabilir köstekli saatimi açar kendisiyle açık açık paylaşırım. Özel, kara propagandaya kulak asmasın. Avrupa istedi diye şerefimizi iki paralık mı edelim?

SİNAN ATEŞ İDDİANAMESİ

Kimin elinde belge ve bilgi varsa mahkemeye başvursun. TV ekranlarında mahkeme yargılanamaz. İddianame hazırlandı içi boş dediler. Sinan Ateş davası derhal başlamalıdır. Bakalım süreç, Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?

 


Haber Kaynağı : 12punto

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Devlet Bahçeli Gezi Parkı terör Taksim