Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
36,9936
Dolar
Arrow
33,6042
İngiliz Sterlini
Arrow
43,1286
Altın
Arrow
2644,0000
BIST
Arrow
9.830

Muharrem İnce'den Ümit Özdağ'a 'Sinan Oğan' yanıtı: 'Senin adayın Erdoğan’ı destekledi'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin Mansur Yavaş'ı istemeyerek ayrıldığını belirterek, "İyi de oldu ayrılması aslında. Yoksa yine adaylıktan çekilecek ve biz cumhurbaşkanı adayımız olmadan seçime gidecektik" açıklamalarına İnce'den yanıt geldi.

Muharrem İnce'den Ümit Özdağ'a 'Sinan Oğan' yanıtı: 'Senin adayın Erdoğan’ı destekledi'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, T24’ten Cansu Çamlıbel’e yaptığı değerlendirmede dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

'YİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLECEKTİ'

Özdağ, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecine ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söylemişti:

"Bunu ilk kez Nisan 2022'de Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile yaptığım röportajda dile getirdim. Sonra da defalarca söyledim, “Mansur Bey olsun” diye. Hatta hemen seçimler öncesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önünde miting için çağrı yaptım. Bu kabul görmeyince biz yeni bir aday arayışına girdik. Muharrem İnce, Mansur Yavaş’ı aday göstermememe tepki gösterdi ayrıldı. Oysa duygusal davranmasa o da Mansur Yavaş’ı desteklese Mansur Bey aday olmadığında Mansur Bey’e gidecek oyun bir kısmını da alabilirdi. Eğer İnce bizim adayımız olsaydı, “Memleket Partili adaylar Zafer Partisi listesinden aday olmalılar” diye biz bir şart ileri sürmüştük. İnce tam bunlar konuşulurken ayrıldı. İyi de oldu ayrılması aslında. Yoksa yine adaylıktan çekilecek ve biz cumhurbaşkanı adayımız olmadan seçime gidecektik" 

'SEN DAHA NE KONUŞUYORSUN...'

Özdağ'ın açıklamalarına İnce X üzerinden yanıt vererek şunları söyledi:

Sayın Ümit Özdağ, senin cumhurbaşkanı adayın “milliyetçiliği ayaklar altına alan” Erdoğan’ı destekledi. Sen daha ne konuşuyorsun? Beni konuşmayı bırak, kendine dön bir bak.


Haber Kaynağı : 12punto

Ümit Özdağ Mansur Yavaş Muharrem İnce