Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Kurum’un canlı PR programı: Askerlik anıları, hobileri soruldu, Filistin sorusu sansürlendi

Habertürk canlı yayınında ‘Nedir Ne Değildir’ programında AKP İBB adayı Murat Kurum’un PR programı yapıldı. Programda izleyicilere siyasi soru sormaları yasaklandı. Filistin ve Gazze hakkında soru sormak isteyen genç kadın mikrofon alınarak engellendi.

Murat Kurum’un canlı PR programı: Askerlik anıları, hobileri soruldu, Filistin sorusu sansürlendi

AKP’nin en çok kazanmak istediği il olan İstanbul’da yarış kıyasıya sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanların da seçim çalışmalarına topyekun katılmasına rağmen Murat Kurum’un performansı hala yeterli görülmüyor.

Anketlerde de AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum’un CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun gerisinde kalması AKP’yi yeni taktikler uygulamaya yöneltti. O taktiklerin yenisi Habertürk canlı yayınında Murat Kurum’un PR programı oldu. Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ‘Nedir Ne Değildir’in diğer konukları Orhan Gencebay ve Aslı Şafak oldu.

Kırmızı kazak ve kot pantolonla katıldığı programda Murat Kurum’a özel hayatı, askerlik anıları, hobileri, eşine nasıl evlenme teklifi ettiği, sevdiği yemekler tatlılar soruldu. Programda stüdyoda yer alan izleyicilerden de sorular alındı. Mehmet Akif Ersoy mikrofon uzatmadan önce “seyircilere siyaset yok, hayata dair konuşuyoruz” uyarılarında bulundu. Mikrofon alan Esra isminde bir kadın Kurum’a “Filistin ve Gazze için seçimi kazandığınızda ne gibi?” sorusunu sormak isterken engellendi. Ersoy, “Hemen verebilir misin mikrofonu lütfen” diyerek soru sormak isteyen kadının mikrofonunu aldı. Sonrasında Kurum’a sorulan soru “aile whatsapp grubunuz var mı?” oldu. Bu soruyu duyan Ersoy “Hah bize bunlarla gelin ya” dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

canlı yayın Ekrem İmamoğlu Habertürk Mehmet Akif Ersoy Murat Kurum Orhan Gencebay